ja mám svoju farbu špinav blond a farbím na tmavo hnedú .. len potom časom keď sa budem farbiť každý mesiac budem mať zničené vlasy a tak isto aj každý kto si farbí vlasy
tak som len chcela vedieť či vie niekto ako si tú farbu čo najviac udržať
@anndreaa Obavam sa ze to nejde skus mozno nejaku prirodnu hennu, ked sa bojis ze si znicis vlasy.. Alebo len sampon, ktory vraj nie je az taky sajrajt.. Ja osobne si farbim vlasy uz nejaky ten rocik, ale tym ze sa stravujem zdravo ich nemam az tak znicene ako niektore kamosky co maju konceky rozframforcovane.. Farbim si ich kazdy mesiac, inak to nejde.. Ked mam blond a farbim na cerveno alebo na cierno, tak to vyzera na grc ked to odrasta...
A ozaj, ak ti to vadi, mam pre teba jednoduche riesenie.. Nefarbi si ich Tieto sajrajty vlasy nicia ajtak.. A nezatazuj ich prilis kadejakymi kondicionermi,najma nemiesaj znacky.. A pouzivaj prirodne sampony a tak
to aj mne by sa zišlo vedieť ... pred dvoma týždňami som si farbila na čierno a už mám svetlohnedé pramene , noo fasa! a dakomu to odrastá pekne, tak by som to chcela , ja ani nevidím, kedy mi to odrastie, bo mi to len mení farbu , sa stavím, že zas o týždeň budem mať voľajakú oranžovohnedú
ja som mala tú penovú farbu na vlasoch a to sa mi hneď zmylo .. a farba tá mi neodrastá ale tiež sa mi zmyje .. kamoške to odrastá čiže si dorarbuje len vrch čo už má vyrastený a mne sa to celé zmyje ak šampón :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a preco by to malo byt odveci?? odveci je nosit odrastene vlasy, je to dost skarede, hlavne ked su peroxidky povodom brunetky :/
tak som len chcela vedieť či vie niekto ako si tú farbu čo najviac udržať
A ozaj, ak ti to vadi, mam pre teba jednoduche riesenie.. Nefarbi si ich Tieto sajrajty vlasy nicia ajtak.. A nezatazuj ich prilis kadejakymi kondicionermi,najma nemiesaj znacky.. A pouzivaj prirodne sampony a tak