Podľa mňa nie sú ako dvojité Wé. Dvojité wé neznášam oveľa viac. (Čím nechcem povedať, že by som chalanov neznášala, iba niektorých, ale nechcem, aby to znelo, že ich mám rada, lebo ani to nie.)
muzov obdivujem tiez ale definovat pojem muz je dost tazke. nemam rada vygelovanych blondacikov v ruzovom tricku /nic proti nim nemam ale nvm si predstavit vedla seba takeho chalana/ ja mam rada tych starych dobrych velkych /vysokych aj sirokych/ spravnych chalanov ktori sice prevracaju ocami ked im nadsene rozpravam o vypredaji a takychto babskych veciach ale to ich u mna robi takymi vazne chlapmi cize obdivujem tych ze sa nezzenstili chlap ma byt chlap a howg
muzov obdivujem lebo by som muzom nedokazala byt, niezeby byt zenou bolo jednoduchsie ale vo svete sucasnych emancipovanych a samostatnych zien mi pripadaju akosi nepotrebni mnohokrat (nie vobec len obcas) a tak muzov kt zaujmu a preziju aj teraz obdivujem ...
si este taky ako ja nikomu sa nepodradia nejdu s dobou myslim tym modne oblecenie a zavislosti na pc a sledovanie novodobych picovin proste vlastny svet a nezaujem o okolie cista suverenita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
moj zlozwyk .. ale aspon ostatny prawopis mi ide .. celkom .D a teraz k teme Vas poprosim pekne
» www.birdz.sk/forum0/chalani-...
alespon ste vy spokojni
muzov obdivujem lebo by som muzom nedokazala byt, niezeby byt zenou bolo jednoduchsie ale vo svete sucasnych emancipovanych a samostatnych zien mi pripadaju akosi nepotrebni mnohokrat (nie vobec len obcas) a tak muzov kt zaujmu a preziju aj teraz obdivujem ...
@18 a aj to je pravda
@tomas nie ... tu som vlastne ani nevidela .. ale okuknem