tým "chváliť sa" myslel asi že napr. to povieš nejakej babe že si ešte panic v tom zmysle že nie si nejaké egoistické nadržané hovädo čo myslí len na sex a babu si hľadá len na jebanie, čo nie každá baba vyhľadáva, čiže to že si panic môže dokazovať že hľadáš vzťahy ktoré nie sú len o sexe (napr. JA )
Chváliť? Tak povedať by mi to mal... Ale ďalej to netreba riešiť... A určite má v mojich očiach väčšiu hodnotu panic ako chalan, ktorý už "mal" polku mesta...
Myslím že keď je panic alebo nie mal by o takých veciach pred partnerkou držať hubu nech si vyzvedá koľko chce ale ženská všetko čo vie môže ľahko použiť proti tebe...
Cukinqa:
Neviem čo vy baby do vsťahov chcete či jebca alebo nepromiskuidného partnera ale aj tak si myslím že neviete čo chcete lebo keď chalan mal podla vás sex z viac ženami to už nezáleži ako k tomu došlo máte ho za kurevníka a keď je panic tak ho za to že je panic ťaháte za prsty a je pre vás ostatný blbeček lebo ešte babu nemal preto mám taký názor k tvojmu komentu že si s tým že: "A určite má v mojich očiach väčšiu hodnotu panic ako chalan, ktorý už "mal" polku mesta..." si dosť protirečíš..
Ako to beriem? Uplne normálne. Všetko má niečo do seba, aj ked je panic aj ked "skúsený". Nezáleží na tom.. iné veci sú dôležitejšie. A chváliť sa tým? Nemyslím že je to podstatné, stačí ked to vie ona a on.
@Nio1992 ako teraz som sa troska stratil ... ty si panic ... a ona nie alebo ano, ak je tak sa neboj, ak nieje taktiez sa neboj budes sa ucit od skusenej
btw nic zle nieje na tom byt panic ... osobne poznam chalana ktory ma 22 rokov a este sa asi ani nebozkaval ... takze nehamby sa prinajhorsom ta znasilni a myslim ze ako spravny chlap podlahnes
@Alfoethur funguje radšej pod vplyvom psychotropných látok, len aby sa nemusel zmárniť. Ale je dobré, že sa rozhodol pre život, hoci aj pochybnej kvality.
ehm môžem len tak povedať, že mám sexuálne skúsenosti len s panicmi.. som taká odpaňovačka ale mne sa to páči práveže.. neskuseného môžem podľa seba učiť a podobne
ešte jedna vec keby žiadná baba nechcela panica tak by všetci boli navždy panici čo je logika blbá panica nechcem podobná ako ked zamestnávaťel nechce vziať ta dopráce bez toho že by si už pracoval také keby tak každý u važuje nerobí asi nik!!!!
Rozhodne je t ochvalyhodnejsie, ako ked by sa mi cely den vystatoval, kolko bab uz mal v posteli (a ja by som iba premyslala, kolko chorob mohol nachytat)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a chvalit sa? to som akosi nepochopila... no, ak sa s takym niecim niekto chvali, to musi byt teda riadny extrovert...
nejak ma čosi také netrápi, ale myslím že je to vec teba a partnerky
Myslím že keď je panic alebo nie mal by o takých veciach pred partnerkou držať hubu nech si vyzvedá koľko chce ale ženská všetko čo vie môže ľahko použiť proti tebe...
Cukinqa:
Neviem čo vy baby do vsťahov chcete či jebca alebo nepromiskuidného partnera ale aj tak si myslím že neviete čo chcete lebo keď chalan mal podla vás sex z viac ženami to už nezáleži ako k tomu došlo máte ho za kurevníka a keď je panic tak ho za to že je panic ťaháte za prsty a je pre vás ostatný blbeček lebo ešte babu nemal preto mám taký názor k tvojmu komentu že si s tým že: "A určite má v mojich očiach väčšiu hodnotu panic ako chalan, ktorý už "mal" polku mesta..." si dosť protirečíš..
@endofinfinity - "vzťahy ktoré nie sú len o sexe" to máš tiež pravdu.... tak či onaQ každá baba to berie inaQ a nemôžeš vedieť ako zareaguje
btw nic zle nieje na tom byt panic ... osobne poznam chalana ktory ma 22 rokov a este sa asi ani nebozkaval ... takze nehamby sa prinajhorsom ta znasilni a myslim ze ako spravny chlap podlahnes