Stáva sa mi že ma kamarati plesknu po zadku, ale to beriem ako srandu, ale už sa mi aj zopár krát stalo že na diskotéke nejaký cudzí chlapy, ale to nejako neriešim (väčšinou som trošku pripitá) maximálne ho buchnem, a ak je pekný tak sa usmejem ale že by to urobil niekto úplne cudzí a ked som triezva tak to sa mi ešte nestalo, a asi by som nejako zareagovala na to, buď hnusným pohľadom alebo nejakou nadávkou asi nepríde mi to vhodné
@natus39 jebe? za to, ze nie som fajnovka a nezacnem nadavat a pistat a byt fajnova, ked by ma kamos za zadok chytil? a to neznamena, ze vyzadujem, aby mi neikto robil take veci (ach) len uz som zvyknuta, ze mi ludia dost casto robia takto zle a neposeriem sa z toho kebyze niekto, kto ma pozna a videl by to, ze ma niekto nazval stetkou, tak asi skape od smiechu...
@natus39 od hocikoho? nauc sa citat...napisala som, kebyze by to urobil znamy clovek tj osoba, ktoru poznam osobne (kamarat, spoluziak,niekto z rodiny), tak mi to je jedno a je bezne, ze si chalani a baby takto robia 'zle' navzajom, kebyze ma nejaky kamos chyti za zadok, tak ho chytim naspat, alebo postipem a je
a vyprosim si oslovenie stetka , lebo ich sama neznasam, ako aj cele kurvenie sa (ach)
takto ale určite v triezvom stave by mi to vadilo, ved nie som štetka. Poslala by som ich všetkých bez rozdielu niekde. Viem nie je to správne. Ale vtedy to neriešim
@momoglamorous takze od hocikoho koho poznas, napr spoluziaka. no podla mna baba ktora sa necha chytat takto od spoluziakov nieje slusna. a toto mi rozhodne nepride ako "robenie si zle" O_o chalani to robia cisto z uchylnosti... a ked tak neznasas kurvenie sa mala by si to prestat robit, mozno su ti spoluziaci stebou len preto ze ti nevadi ked ta chytia za zadok, takto si nad tym nikdy nerozmyslala?
Raz sa mi to stalo. Teda, nebol to chalan, mal minimálne štyridsať. Proste prešli okolo mňa na ulici a jeden ma capol po zadku, tuším boli pripití, hoci boli dve poobede. Je to strašne odzbrojujúci moment, kto by niečo také čakal, keď si ešte naviac vykračuje mestom v hrubej asexuálnej zimnej bunde do pol stehna (už tu padli otázky, že prečo by to niekto robil, niekto si to nevie predstaviť vôbec a nieto ešte za takýchto okolností). Kto by bol pohotový a aj by zareagoval, by mal môj obdiv, lebo ja som tam len stála a pozerala ako teľa na nové vráta a potom sa z toho nejaký ten týždeň spamätávala.
@natus39 nie si ty nahodou ultra pobozna osoba? pripada mi to tak, podla tvojich prispevkov...ja som sa nechcela nechat chytat naschval, proste spoluziak prisiel a chytil ma za zadok a nestihla som ani zareagovat, bolo to asi v 2. az 3. rocniku na gympli, ked su niektori chalani este dost nevyzreti a dotycny si zo mna robil pomerne casto srandu aj inymi sposobmi a cela trieda sa na tom dost dobre bavila, takze tak...a v podstate ma nikto druhy za zadok nechytal, si myslis, ze teraz na VS mi to robia? oni maju aspon nieco v hlave (ach)
a neznamy chalan by sa ma ani nedotkol, lebo nechodim do spolocnosti medzi nadrzanych hlupakov "
@freeman39 Ked myslíš. Nepoznáš ma a nevieš o mne nič. Hádať sa s tebou nebudem, lebo ti nemám ako dokázať že to čo píšem je pravda, Smutné ,že odsúdiš človeka podla toho, že ked chce nachvílu vypnúť tak nerieši v tej chvíli nepodstatné veci. Neviem čo by som dosiahla tým že tam začnem toho chalana biť, alebo mu nadávať do neviem čoho. Ano je mi neprijemne, ale zas ked ťa niekto ťapne po zadku a ty kým sa spamätáš a obzrieš sa tam ani nemusíš vedieť kto to bol. Ty si v takej situacii nebol tak nesúď prosím ťa
@momoglamorous som ateista myslím že viem o čom píšeš, tiež bola u nás na škole jedna baba z ktorej si chalani robili srandu a plieskali ju po zadku, a s kamošmi sme sa svojimi názormi na ňu jednoznačne zhodli...
Tak hneď dostane spätnú ale nie... neviem..od cudzích ľudí to fakt nie je príjemné. Ale v takých chvíľach mi nenapadne čo mám povedať. Väčšinou zo mňa vypadne len nejaká nadávka a tým to hasne...
@freeman39 áno svedčí o tom že som mladá, mam rada hudbu, rada tancujem a rada sa zabavam , tak nebudem sedieť v piatok večer doma, ale idem s kamošmi do baru si zatancovať Presne tak Ale ako vidím názor na mňa už máš Ale vyprosím si, aby niekto kto ma nepozná o mne hovoril že som štetka,
@natus39 aha, takze prvotriedna stetka,ze? ako keby za to mohla, ze ju chytaju za zadok...neviem, mozno bola stetka, nepoznam ju
je rozdiel, ked dievca niekto obchytkava, ze je to necakane a prestane v momente, ked sa tomu snazila zabranit
je rozdiel, ked ju niekto obchytkava a nevadi jej to a paci sa jej to
v oboch pripadoch nemui byt stetka
stetka je pre mna promiskuitna osoba, ktora si to rozdava s kade kym len tak bez zavazkov (stretla som sa s nazormi, ze ani taketo dievca nemusi byt stetka, ale s tym nesuhlasim)
pre mna je aj stetka zena, ktora nemusi jebat s kazdym, kto jej pride do cesty, ale napriklad podvadza svojho partnera
mam tendenciu pomaly oznacit za stetku aj zeny, ktora vyznava friends with benefits a ma iba jedneho sexualneho partnera, s ktorym nema nic vazne a uz aj to by mi bolo proti srsti
tak ma nenazyvaj stetkou len preto, ze ma nejaky 16-17 rocny pubertiak chytil za zadok
kebyze si v tej situacii v nasej triede, tak bud mozes reagovat pohorsene a potom ta cela trieda vysmeje, alebo to mozes ignorovat alebo mu to mozes vratit, lebo prave taku reakciu by nikto necakal a aspon bola sranda, takze nesud podla konkretnej situacie, v ktorej si sa neocitol a taktiez ma vobec nepoznas, co je dost primitivne
@kata535 O__________o "nebudem sedieť v piatok večer doma, ale idem s kamošmi do baru si zatancovať" máš naozaj 16 rokov? ak áno tak je to dosť smutné...
@freeman39 o čo ti sakra ide ??? urobila som ti niečo keď sa tu do mňa navážaš ? To ty tu nie si celkom v poriadku. áno mám 16 a ukáž mi niekoho 16 ročného čo sa správa ako ako vzorné dieťa, nepije, nezábava sa. , sorry ale ja na tom nevidim nič zle... .Nie každý mal asi také "zaujímavé" dospievanie ako ty
@natus39 no vidis a mne sa vysmievali za cely moj zivotny styl, napriklad, ze som nemala priatela, ze nepijem, ze ma nebavia diskoteky a dost som sa s nimi kvoli hadala...na to, ze sme boli uz na gymnaziu a nie na ZS, mohli prejavit aj viac inteligencie, ale triedu si clovek nevyberie =/
a mysli, ze tym 'pubertalnym jasenim' si presiel asi kazdy chalan, preto robili zle dievcatam...
@freeman39 ked je pekny väcsinou to polichoti ale ak nie tak @1 mna sa v spolocnosti dost boja takze si ani nedovoluju raz mi kamos strelil pozadku nemala som čas mu vynadať tak som to torelovala ale ked sa to opakovalo tak som ho VYSLOVNE poziadala aby prestal
@kata535 je smutné že si myslíš že neexistujú 16 roční čo sú slušní, nepijú, a keď sa zabávajú tak nie vulgárne. kde to žijeme keď 16 ročné baby chodia na diskotéky a nechajú sa chytať... no ty si teda musela mať zaujímavé dospievanie
ešte som od uplne cudzej osoby len tak nedostala po zadku naposledy čo si pamätam som mu to pekne vratila a potom spolužiak keď mi dal tak to dosť bolelo tak som ignorovala a rozdychavala
@freeman39 tiež mám 16...chodím na diskotéky a tiež si občas vypijem. Neviem čo si predstavuješ pod pojmom ,,vulgárne sa zabávať,, ale budiš. Zmier sa s tým...všetci sme divný len ty si lietadlo...
@freeman39 ver tomu že hej a nič neľutujem .... každý nech si žije ako sa jemu chce, a nie ako chcu iný aby žil. A stále netuším čo je zle na to ked idem na diskotéku , fákt .... áno poznám takých slušných ale dokážem ich zrátať na dvoch rukách A vulgárny je ten debil čo ma chytá za zadok a nie ja. Aj tak stále nechápem čo sa tu do mňa navážaš, čo chceš aby som urobila keď ma niekto chytí za zadok ? Mám mu dať prednášku o tom že sa to nepatrí ??? Mávnem nad tým rukou a idem dalej, ak mi to vadí tam mu poviem že mi to vadí ..... ešte stále si myslíš že som štetka ??
Niektoré svoju bigotnú vieru, že správna žena musí reagovať fackou si môžeš pestovať, nech sa páči, nájdi si podľa toho partnerku, ale ak tu budeš ľudí, ktorí na to majú iný názor nazývať štetkami, každý si o tvojom gentlemanstve niečo pomyslí.
Ešte môžeš každého chlapa, ktorý žene nezasúva stoličku nazvať mizogýnnym hajzlom a nasadíš tomu korunu.
@natus39 ty ako si mozes dovolit niekoho, koho ani nepoznas nazvat stetkou?
k teme.. stalo sa mi to asi dvakrat.. ale to bolo take necakane,ze som proste nevedela nijako reagovat.. kym som sa spamatala, tak bol ten dotycny prec..
Toto sa už stalo v mojej prítomnosti. Boli sme so sestrou na prechádzke a nejaký chlapec čo šiel na bicykli ju capol po zadku...ak by capol mňa tak by mal ten konár čo som držala v ruke v kolese.
Neviem, mňa takéto niečo rozzúri ako býka červená farba.
@natus39 zalez späť do kláštora či odkiaľ si to vyliezol ty kokot. A keď už máš potrebu niekomu nadávať do kuriev, tak si aspoň vyber za cieľ niekoho koho poznáš a vieš že to má pri ňom aspoň trochu opodstatnenia.
Aka "husta" diskusia. Co tu pozeram, tak vacsina ani neprecitala vetu v zatvorke "nemyslím frajera alebo dobrého kamaráta", a ta chapava mensina sa hadala o hlupostiach. Jasne, ze kazda zareaguje inak, nejaka ani nevie, co ma robit a vyzera to, ze je lahostajna, nejakej sa to paci (tu ale budme uprimni, pacit sa to bude len od pekneho a symptatickeho chalana), nejaka to vyslovene neznasa...co na tom?svet je pestry a @aventine ono je to tak, ze ti chlapi, co plieskaju zeny po zadku im nenadavaju do slapiek (prave naopak slight_smile:, nadavaju len ti, co ich praveze netlieskaju (a asi zavidia tym, co sa s radostou vyplieskaju slight_smile:.
stalo sa. Raz v autobuse ma za zadok chytil chlap. mala som vtedy asi 16 a on mohol mat tak 35.... tak som na nho nakricala, ze od hanby vystupil na najblizsej zastavke
ak by to spravil niekto cudzi, letela by krasna facka dotycnemu alebo by som mu aspon vynadala, ktovie co v tej chvili a rychlosti by som vypotila zo seba hlavne cudzi si to nema co dovolovat, frajer kamarat? v pohode ale inak nie
cudzí človek mi to ešte nespravil..teda, ak nepočítam chlapcov na koncerte ale to bolo určite omylom (všetci tomu chceme veriť ) a spolužiak ma vkuse chytá za zadok..zo začiatku som mu za to vždy vynadala ale teraz sa naňho len pozriem, že "wtf?" a nevšímam si to, keďže ho už poznám
Už sa mi spomínaná situácia stala a na dotyčného čáva som vyvalila troll face (Keby to urobil druhý-krát,kopla by som ho do slabín a 2 dni by to nerozchodil
z rodiny a známym to beriem s rezervou a len podotknem: "Súkromný majetok! Nešahať,pouze koukat!
@turgon s jednou kamoskou si tak robime zle, ze sa posteklime necakane, ked ideme po ulici a je to vtipne potom pozorovan tie figury a necakane vykriky
o co sa to tu teraz snazite? predviest kto je viac kurva/moralny clovek?
KAZDEJ babe to imponuje ked ju pleske po zadku ked aj cudzi ale k svetu chlap. a KAZDY chlap by chcel mat gule na to plesknut po zadku (ne)znamu peknu babu.
a samozrejme ze ide o vyzor.. uz neviem kto sa to tu rozculoval nad dvojitym metrom na peknych/nie az tak peknych po zadku plieskajucich ludi.
este daco alebo sa ideme dalej hrat na to aki sme "ooooo cool" alebo "ooooo na svoj vek vyspeli"?
stalo sa mi, ked sme boli posediet s partiou vecer v restauracii, sla som si objednat k pultu kofolu ked cestou som zacitila tlapnutie na zadku od mozno o 10 rokov starsieho chalana: okamzite som sa zacervenala a urazenym pohladom som mu naznacila ze ,,este raz a taku ti vlepim ze ti stena da druhu!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
celkovo sa ma chalani zvyknu bat takze nemyslim si ze sa mi to stane
Toto mi príde veľmi zvláštne.
Teda, rozumiem, že taký kontakt je asi želanejší od niekoho fyzicky imponujúcejšieho, ale jedného potrestať ako chlípnika a druhého odmeniť, to je ...
no asi mam kamaratov ktori su uz par rokov za pubertou
a vyprosim si oslovenie stetka , lebo ich sama neznasam, ako aj cele kurvenie sa (ach)
takto ale určite v triezvom stave by mi to vadilo, ved nie som štetka. Poslala by som ich všetkých bez rozdielu niekde. Viem nie je to správne. Ale vtedy to neriešim
O slušnosti si urob záver podľa svojho metra, ale myslím, že tú štetku si si rozhodne mohol odpustiť.
a neznamy chalan by sa ma ani nedotkol, lebo nechodim do spolocnosti medzi nadrzanych hlupakov "
je rozdiel, ked dievca niekto obchytkava, ze je to necakane a prestane v momente, ked sa tomu snazila zabranit
je rozdiel, ked ju niekto obchytkava a nevadi jej to a paci sa jej to
v oboch pripadoch nemui byt stetka
stetka je pre mna promiskuitna osoba, ktora si to rozdava s kade kym len tak bez zavazkov (stretla som sa s nazormi, ze ani taketo dievca nemusi byt stetka, ale s tym nesuhlasim)
pre mna je aj stetka zena, ktora nemusi jebat s kazdym, kto jej pride do cesty, ale napriklad podvadza svojho partnera
mam tendenciu pomaly oznacit za stetku aj zeny, ktora vyznava friends with benefits a ma iba jedneho sexualneho partnera, s ktorym nema nic vazne a uz aj to by mi bolo proti srsti
tak ma nenazyvaj stetkou len preto, ze ma nejaky 16-17 rocny pubertiak chytil za zadok
kebyze si v tej situacii v nasej triede, tak bud mozes reagovat pohorsene a potom ta cela trieda vysmeje, alebo to mozes ignorovat alebo mu to mozes vratit, lebo prave taku reakciu by nikto necakal a aspon bola sranda, takze nesud podla konkretnej situacie, v ktorej si sa neocitol a taktiez ma vobec nepoznas, co je dost primitivne
a mysli, ze tym 'pubertalnym jasenim' si presiel asi kazdy chalan, preto robili zle dievcatam...
Píšem si, gentleman nazýva baby štetkami, keď sa mu nepozdáva ich reakcia.
Hor sa do toho, aký je tvoj plán?
Užívať služby, alebo vyberať poplatky, či rozdávať kondómy?
alebo... v závislosti od jeho sympatickosti
No ako sa správa k štetke? Len ju nazveš štetkou?
Tak to si potom gentleman nejakého nízkeho levelu, pridaj trochu
No, aby som bol trochu serióznejší.
Niektoré svoju bigotnú vieru, že správna žena musí reagovať fackou si môžeš pestovať, nech sa páči, nájdi si podľa toho partnerku, ale ak tu budeš ľudí, ktorí na to majú iný názor nazývať štetkami, každý si o tvojom gentlemanstve niečo pomyslí.
Ešte môžeš každého chlapa, ktorý žene nezasúva stoličku nazvať mizogýnnym hajzlom a nasadíš tomu korunu.
z istého hľadiska to vždy poteší, i keď vo väčšine prípadov nastúpi ten výraz z @1
k teme.. stalo sa mi to asi dvakrat.. ale to bolo take necakane,ze som proste nevedela nijako reagovat.. kym som sa spamatala, tak bol ten dotycny prec..
Neviem, mňa takéto niečo rozzúri ako býka červená farba.
moja reakcia bola @1
ale teda keby to už niekto spravil len tak.... asi by si niečo vypočul
keď mi to urobí frajír tak sa len dívam, že či mu jebe
Inak aj na jarmokoch, toto proste neznášam. Mlátiť dievča po riti je podľa mňa chorá tradícia.
a druhá,ked sa mi nelooobi,tak len ksicht od jenny marbels
z rodiny a známym to beriem s rezervou a len podotknem: "Súkromný majetok! Nešahať,pouze koukat!
o co sa to tu teraz snazite? predviest kto je viac kurva/moralny clovek?
KAZDEJ babe to imponuje ked ju pleske po zadku ked aj cudzi ale k svetu chlap. a KAZDY chlap by chcel mat gule na to plesknut po zadku (ne)znamu peknu babu.
a samozrejme ze ide o vyzor.. uz neviem kto sa to tu rozculoval nad dvojitym metrom na peknych/nie az tak peknych po zadku plieskajucich ludi.
este daco alebo sa ideme dalej hrat na to aki sme "ooooo cool" alebo "ooooo na svoj vek vyspeli"?
Ak nie, tak krákam ako chorá vrana