Myslím, že mám stehná skôr širšie ako užšie ale nie zas veľmi široké. Keby mal chalan užšie ako ja niežeby mi to výslovne vadilo, ale viac by sa mi páčilo, keby mal väčšie. Keďže som dosť vysoká, rada sa cítim pri chalanovi menšia, a viac útla aj po tejto stránke.
Nemôžem na to odpovedať Pretože keby to bol skvelý človek tak by mi nevadilo to. Ale keby to bol hnusný človek ktorého nemám rak určite nie Ale asi nie
Na túto tému som zažil pekný zážitok:
Chodil som na športové gymko, rád bicyklujem, behávam, chodievam na náročnú turistiku. Takže si myslím, že objemy mám nadštandardné. Nedávno som sedel na obede s jednou, čo mala väčšie stehno ako ja. Všimla si to. Vymenila taniere. Povedala len: "Ty to spáliš." Tak s takou babou je radosť byť.
Raz som šla na rande ešte veľmi dávno, a ked som toho chalana zbadala hned som sa otočila chrbtom a začala sa rehotať, taký mi prišiel strašne vychrtlo škaredý, že som sa neudržala proste... sorry... ale časom ako sme sa rozprávali sme si dosť sadli a začal byť strašne sexy pre mňa... takže... ano bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Zeny, na prve rande si berte meter.
Ale nie ten dvojaky co pouzivate bezne. (ohohoho)
Ja som si ťa pridal na IG, a naozaj máš veľmi tenké nohy
Ale pristane ti to!
Ale vacsina..well, ludi a zivych byttosti, ma mensie lytko ako ja a zijem s tym ale vzdy na mna spravi dojem vidiet vacsie lytko
Chodil som na športové gymko, rád bicyklujem, behávam, chodievam na náročnú turistiku. Takže si myslím, že objemy mám nadštandardné. Nedávno som sedel na obede s jednou, čo mala väčšie stehno ako ja. Všimla si to. Vymenila taniere. Povedala len: "Ty to spáliš." Tak s takou babou je radosť byť.