Moc by ma zaujimalo co by si dnesne baby nad 16 rokov priali na narodeniny bud od kamarata alebo od priatela.. Tak co originalne by vas potesilo ? Pohladom na aky darček by ste si na danneho cloveka spomenuli aj o par rokov...
no ta posledna podmienka asi nebude vyhovovat, ale ked s aniekto stara o komp tak by aj mohla... ja by som brala nejaku originalne a vtipnu prezentaciu, ktoru by vytvoril sam ten clovek to by s ami pacilo ja som taku dostala na valentina
mam 15 a dufam ze to nevadi ked sa vyjadrim ale ja osobne by som prsten nechcela dostat no a ked je to nieco pre tu konkretnu babu tak ju len proste pozoruj a pocuvaj urcite spomina obcas co by chcela alebo tak
knižku z antikvariátu, minule som tam videla Cida po francúzsky, ale bol strašne drahý poprípade keby mi niekto upiekol čokoládovú tortu a natrhal kyticu púpav alebo niečo pre mňa vytvoril... a tak.
joj. ja chcem krásnohlad. velmi velmi.tuším sa tomu oficiálne hovorí kaleidoskop.
taky ten detsky dalekohlad, co su v nom sklíčka a ako ním točíte, tak sa zoskupuju do krasnych mozajok.
Mňa napadlo teraz nejak že taký ako diárik, a tam by boli polepené vaše fotky, nejaké básničky, niečo čo vás spája...(keby to bolo napr od priateľa tak napr lístok z kina keď sme boli 1.spolu a tam by bolo niečo k tomu napísané)...možno tam by bolo priložené dáke cd vašich spoločných pesničiek.....nevíde to draho podľa mňa no treba čo s najväčšou fantáziou...toto keby dostanem..takú spomienkovú knižôčku..ja som raz tiež kamoške dala na narodky takú prezentáciu jej fotiek s priateľom, super hudba do toho, rôzne zostrihané efekty a výsledok? jej slzy a vraj krásne si zaspomínala na tie chvíle...no fotky mi poskytol jej priateľ takže spolupráca ....jeminku jaký sloh
Juj a napadlo ma keby bol muzikant teda keby aspon na gitaru vedel hrať tak aby ma len niekde vzal a zaspieva mi ...to by ma ozaj potešilo a tiež to nič nestojí
nic narocne, nieco z lasky, hlavne aby sme boli spolu,to by sme si uz urobili program a mna osobne by velmi potesila ruza lebo na to mam slabost a milujem na nejaky sviatok od partnera dostat ruzu
TAk ten obrázok to by bolo kakt originálne!!!Mňa by to strašne potešilo!!!
A ak nie obrázok,určite niečo,čo by ten dotyčný vyrobil,aj keby to bolo neviem ako škaredé a neužitočné,ale vedela by som,že na mňa myslel a že túto vec mám len JA JEDINÁ na svete.Tak to by ma potešilo.(inak nie som sebecká)
ja by som chcela aby niekto vytlacil na ciernobielo fotky mna,ich,alltogether kde sme,ptm by to zlepil dokopy na to dal sklo a aby som si to niekde mohla zavesit ako obraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a od friends neake zvieratko x) neaku krasnu rybku alebo potkanika x)
ale vobec by ma nepotesilo daco drahe...
taky ten detsky dalekohlad, co su v nom sklíčka a ako ním točíte, tak sa zoskupuju do krasnych mozajok.
A ak nie obrázok,určite niečo,čo by ten dotyčný vyrobil,aj keby to bolo neviem ako škaredé a neužitočné,ale vedela by som,že na mňa myslel a že túto vec mám len JA JEDINÁ na svete.Tak to by ma potešilo.(inak nie som sebecká)