ako keby sa nevratil a prisla by som domov a bol by na pokeci, by dostal zjebanie ako nikdy... nie preto, ze sa na mna vykaslal, ak sa mu nepacim tak fajn, ale preto, ze povedal ze sa vrati a kludne by sa mu mohlo nieco stat...
ako ked som pol hodinu cakala na svojho ex a neprisiel... bol totiz zhuleny a bolo mu zle, nebavila som sa s nim nejaky cas
ak vies s urcitostou ze sa mu nic nestalo (napr ze ho neunieslo UFO, alebo ze ho rimsky legionari nehodili levom) ani ziadny iny vazny dovod na to nemal tak nanho proste SER
najdu sa rozny sviniari a myslim ze toto je jednen z tych extremov. taketo nieco by dost znizilo moje sebavedomie a preto by som to urcite nenechala len tak.jasne je to magor tak naco ho riesit? ale ja by som mala urcite lepsi pocit a moje ego by bolo vacsie kebyze to mozem nejak odplatit
haha nepustila by som ho nikam
ale niee... čosíí..
neh si ide
.. keby sa nevráti vôbec by ma to neštvalo, dačo by som vymyslela, šla by som za kamarátmi, domov, to je jedn
Co ja viem, trochu divne, no ale asi by som mu po 10 mintach volala, kde je a co sa stalo? Clovek nemusi hned robit zavery este predtym ako zisti, ako to vlastne je..
no ja by som bola taká naštvaná že neviem co by som robila ale prinajmensom nech mi nelezie uz na oci lebo to bude pre neho horšie ako keby sa vtedy vrátil...nech uz mal na to hociake dovody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
V prvom rade sa ta buď zľakol, alebo utiekol z čistej lásky Ale je to srab, to nepochybne.
ako ked som pol hodinu cakala na svojho ex a neprisiel... bol totiz zhuleny a bolo mu zle, nebavila som sa s nim nejaky cas
nespravila by som nič a pomyslela by som si: život aký je krásny a toto bolo dalšie pofiderné indivídum v mojom živote nič nové predsa príde ďalšie
ale niee... čosíí..
neh si ide
.. keby sa nevráti vôbec by ma to neštvalo, dačo by som vymyslela, šla by som za kamarátmi, domov, to je jedn
mno čo sa tiuž také stalo?
mne nie,keďže môj šarm ich vždy obalamutí
Ale taký debil, mi nestojí za slzy