Alebo top, alebo ak je holý chrbát, lebo mne osobne prídu priesvitné ramienka škaredé... Napr.: idete na ples a máte na sebe šaty bez ramienok, krásne a dáte si podprsenku a škaredé priesvitné ramienka ? Alebo si nedáte podprsenku ale to je nevhodné a ked
@momoglamorous to nemala byť otázka, "?" tento sviniar sa tam priplietol náhodou viem čo to je preto som napísala, lebo to je podľa mňa to najlepšie riešenie
súhlas s @lawey. Už tú námahu, aby som si k nejakým letným šatočkám (napr. bielym) dala bielu podprdu, kde nie sú rušivé ramienka, by som si dala. A spoločenské šaty by museli mať korzet, šnurovačku, alebo by museli byť spevnené, v mojom prípade.
Na druhej strane také tričká nemám...mám šaty zo stužkovej, ale to má na vrchu korzet a tam som nič nepotrebovala, a svadobné som mala tiež bez ramienok a tam bola šnurovačka. Popolnočky neboli dobre vystužené, tak som si na ne dala našiť ramienka rovnakej látky, aby som si pod to mohla dať podprdu a nemusela stresovať, že mi budú padať...Ja by som nemohla mať podprdu bez ramienok, a silikónovú ani skúšať nebudem, keby som mala menšie prsia, vyskúšam.
Na stužkovej som mala pod takými šatami podprsenku,aby sa mi spravil vôbec nejaké dekolt(holt,ženy s malými prsiami to majú občas obtiažne) a dala som z nej proste dole ramienka ale držalo to
čo sa týka letných šiat,tak buď bezramienková podprsenka,alebo ramienka farby šiat. Silikónové z duše nenávidím...to je už pomaly horšie ako ponožky v lodičkách...
Podprsenku bez ramienok ..a tie priesvitné síce doma mám, ale nemala som ich na sebe ani raz.. tiež mi nejak nešmakujú ale ak si dobre pamätám, tak pred nejakými rokmi sa to dosť nosilo nie?
Ok, mám jedny šaty, ale tie sú mi už veľké raz som ich mala na sebe so sakom (a so zelenými ramienkami, lebo Nárazu aka zosobnená temnota nemá jedinú čiernu podprsenku).
A korzet, ktorý som na sebe ešte nemala. Buď si normálne ramienka odopnem, alebo si podeň nedám nič (ale ten pocit neunesiem asi, fuj).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pokial ide o letné šaty, mám na háku, cez leto, behám, skáčem, jaším sa takže pohodlná podprda musí byť.... ale ladím s farbou šiat
a priesvitné ramienka su hnus
@dominica16 ja mam podpsenku, na ktorej sa daju dat prec ramienka, cisto blielu
inak pod plesove saty si nedavam nic, ak teda dobre drzia na mieste
treba si kúpiť takú s dobrým strihom, čo ti sadne. ja tú moju zbožňujem !
ale davam si bez ramienok podprsenku, alebo silikonovu hoc moc prijemna nie je pre mna osobne
a ani take saty nemam, ale asi by som to riesila podprdou, ktora by drzala aj bez ramienok
Na druhej strane také tričká nemám...mám šaty zo stužkovej, ale to má na vrchu korzet a tam som nič nepotrebovala, a svadobné som mala tiež bez ramienok a tam bola šnurovačka. Popolnočky neboli dobre vystužené, tak som si na ne dala našiť ramienka rovnakej látky, aby som si pod to mohla dať podprdu a nemusela stresovať, že mi budú padať...Ja by som nemohla mať podprdu bez ramienok, a silikónovú ani skúšať nebudem, keby som mala menšie prsia, vyskúšam.
čo sa týka letných šiat,tak buď bezramienková podprsenka,alebo ramienka farby šiat. Silikónové z duše nenávidím...to je už pomaly horšie ako ponožky v lodičkách...
ale zase, ktovie, ked mas korzetovy vrch... nedrzi to ?
ale pre baby s väčšími prsiami môžu byť nepohodlné
a navyše mladým babám by nemali prsia vysieť po pupok tak nvm kde je problém
Ok, mám jedny šaty, ale tie sú mi už veľké raz som ich mala na sebe so sakom (a so zelenými ramienkami, lebo Nárazu aka zosobnená temnota nemá jedinú čiernu podprsenku).
A korzet, ktorý som na sebe ešte nemala. Buď si normálne ramienka odopnem, alebo si podeň nedám nič (ale ten pocit neunesiem asi, fuj).