Dokonalý je slušný, no občas mu nie je rady a preskočí mu, hlavne aby vedel srandovať, srandu prijať aj si rýpnuť aby vedel kde sú hranice, aby to nebol taký suchár, čo len doma sedí a do blba hľadí, takže taký slušný rebel a zase neustále komplimenty lezú na nervy, teda aspoň mne, ale zase keby mi nič pekné nepovedal, to mi mi tiež vadilo zlatá stredná cesta
skôr tá druhá možnosť teda, ja neznášam, keď s niekým musím byť v kontakte každý deň a to nevedel pochopiť môj bývalý, ktorý bol presne taký, ako v prvej možnosti a strašne ma to sralo, že je taký
Je t odosť na nič, ale s normálnym, milým slušným chalanom to proste nevydržím, akonáhle vidím ,že by pre mňa spravil všetko a nenasral by sa ani keba neviem čo, nemá to pre mna zmysel a utekám čo najdalej
presnééé keď toto čítam presný príklad dnešnej doby...chlapec by pre vás aj život položil...i keď to v tej možnosti trošku prehnané...ale niééé vy potrebujete chrapúňa, drsňáka, pre ktorého sa musíte trápiť a ktorý si vás vycvičí poriadne !!!!!!
Zeny ktorych pritahuju taki machovia nemaju podla mna vlastnu hrdost, sebadoveru apd. Ja neviem ale to bude asi historicky dane ze v nich vidia alfa samcov a ochrancov jaskyn co sa musi ukazovat...a vacsina z tychto zien su len naivne, plytke baby co ich beru ako modny doplnok na neurcity cas.
Ja neviem ale ked niekoho mam rad tak mu chcem ukazovat svoju lasku, naklonnost a to ze mi na nom zalezi...ze sa na mna moze spolahnut ze sa o nho zaujimam. Je to chore ?
Na druhej strane si myslim ze ten slusnak som napr. ja len zo zaciatku ked som v ocareni...inak som selfish faggot co zabuda na narodeniny, sviatky a bonton..ked sa do niecoho zazerem tak nevnimam svet, som lenivy, naladovy a konfliktny a hadavy...
najlepšie by bolo 50 na 50..nech je to drsňák,bláznivý a pre mna za mna nech sa aj dva dni neozve..však musí mať aj preseba čas,nie len vkuse oxidovať (ach) ale neverný byť nesmie..
@panpeterpan tak toto je najkrajšia vec, akú som od chlapa v poslednej dobe počula...je úžasné vedieť, že stále existuje niekto, kto miluje naozaj nesebecky...
vybrala by som si môjho a nevymenila by som ho za žiadneho iného...
ale z týchto dvoch (btw. dobre sprostých možnosti) by som si asi vybrala prvého..aj keď baby priťahujú niekedy drsňáci vzťah s niekým, kto ma podvádza, to asi ťažko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
kde je niečo medzi??
Dokonalý je slušný, no občas mu nie je rady a preskočí mu, hlavne aby vedel srandovať, srandu prijať aj si rýpnuť aby vedel kde sú hranice, aby to nebol taký suchár, čo len doma sedí a do blba hľadí, takže taký slušný rebel a zase neustále komplimenty lezú na nervy, teda aspoň mne, ale zase keby mi nič pekné nepovedal, to mi mi tiež vadilo zlatá stredná cesta
a druha moznost "obcas neverny".. nie je nic lepsie ako ist do vztahu s tym, ze partner bude obcas neverny..
Toho prvého by som trápila ja - nedvíhala by som vždy a tak proste občas ignor..
A ten druhý by zase trápil mňa.. ale klapalo by to asi lepšie. Ale ja nebudem predsa nejaká handra..
Takže sa zdržujem hlasovania
druhá možnosť by ma bavila tak mesiac a potom dovi dopo a nikdy viac.
Ten druhý vyzerá byť fajn... Až na tú neveru a že sa neozve
Ja neviem ale ked niekoho mam rad tak mu chcem ukazovat svoju lasku, naklonnost a to ze mi na nom zalezi...ze sa na mna moze spolahnut ze sa o nho zaujimam. Je to chore ?
Na druhej strane si myslim ze ten slusnak som napr. ja len zo zaciatku ked som v ocareni...inak som selfish faggot co zabuda na narodeniny, sviatky a bonton..ked sa do niecoho zazerem tak nevnimam svet, som lenivy, naladovy a konfliktny a hadavy...
a neznesiem neveru, takže ani druhý mi nevyhovuje
niečo medzi nie je?
A po druhé: Kto povedal, že by som si musela vyberať?! Tak ja by som určite nemusela. Radšej byť sama ako s niekým z hentých dvoch.
alebo máš inú definíciu?
Gestapo by pri mne nevydrzalo, to by som jej robil veci napriek. A ja nepotrebujem z niekoho aj to posledne, nemilujem sebecky.
ale z týchto dvoch (btw. dobre sprostých možnosti) by som si asi vybrala prvého..aj keď baby priťahujú niekedy drsňáci vzťah s niekým, kto ma podvádza, to asi ťažko...