@gamblerka obávam sa, že si asi nepochopila otázke... na tom, aký je z vnútra by ti malo záležať ešte pred tým než sa s ním vôbec dáš dokopy a nie potom skúmať, keď už s niekým si, či ti vyhovuje po tejto stránke alebo nie
ani jedna moznost...proste je to viacero faktorov - zaujima ma, chcem ho spoznat, chcem o nom vediet viac, aj vyzor priklada nieco,ale u mna nie nic prilis dolezite,skor ceresnicka na torte,rozum samozrejme, a bohatstvo mi je u riti!
aký je nie??nieže len nejaky typickýý vygelovany sportovec kurevnik riadny ale aj co am nejake spravanie a nieje len obycjan svoina co chce vyuzit ale tak nesudme cloveka dokym ho nepozname ..... a kedy si snim zacnem????ouuu pri mojom stasti a doterjsich skusenostiach??ze nikdyyy
ja potrebujem aby bol chlap rozumný inak by som ho bila veľmi ma vytáča keď má niekto hlúpe názory.. a preto sa ani s adolescentnými deťmi nemôžem rozprávať o problémoch a ako ich riešiť.. či o názoroch na rôzne veci.. lebo by som krk vykrútila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tipuj dalej @ richardulman xP
Mne ide o to zistit ci ma vyssie IQ ako ja... ...