ja som napísala a neoľutovala som to výborne som si s ním rozumela aj ked sa stretneme sa porozprávame a keď mááme problém bez problémov si to povieme len už sa veľmi málo stretávame (
my sme sa síce videli viackrát, no bol aj tak pre mňa neznámy a som mu napísala... cítila som sa ako debil a už by som to viackrát nespravila (aspoň nie do tej doby, než mi zase preskočí a začnem robiť sprostosti)
podla mna to je trapne ak mu napises LEN preto ze sa ti paci... ale v podstate neni o com pisat...
Ak si rozumiete a mate temy ktore sa daju rozoberat tak potom to je super...
len nech to neni ako s facebookom... poznas, pridas... ale ja odmietnem... (v podstate ani nechapem na co mi je facebook... vidis, idem si ho zrusit... aspon jedna uzitocna vec co dneska urobim).
záleží od situácie... ak by som sa s ním rozprávala (napr. že by som ho spoznala v nejakom podniku s tým, že je to kamarát kamaráta alebo tak) nejaký čas (a nie len že sa mi pozdravil a mal ma v pi..), tak by som mu aj napísala...
presne to som urobila a sme spolu už pomaly 17 mesiacov a ani raz som to neolutovala....našli sme sa a týmto odkazujem dievčatám, aby sa nehanbili a nečakali kým sa ozve prvý on !
ja som jednej babe (nie z tejto stranky) napisal ze co si o sebe mysli ked si napise ahoj som pekna a hlada pekneho slusneho chalana pritom bola nehovorim škareda ziadne dievča nieje škarede ale moc si o sebe namyslala ja som jej to posla a na druhy den my odpisala ze sa chce so mnou stretnut aj cas miesto a ja som nevedel co mam robit lebo som knej nič necitil
Nemám s tým problém. S veľa chalanmi čo som im napísala prvá sme výborní kamaráti.Podľa mňa ide skôr o to,či ti napíše na ďalší deň. Ak nie,srať na neho.Ale napísať 1.krát mu môžeš
nj urobila som to.. napisala som chalanovi ktoreho som videla u mojej babky (nie hned po tom, ako som ho videla, ale asi po dvoch rokoch, ked som pociťovala nedostatok kamaratov ) , a celkom fajn sme si začali pisať, boli sme parkrat spolu, ja unho, ale potom zrazu ma už nevolal von , prestal mi pisať, ked som mu napisala ja, nemal čas, a nakoniec mi nepiše už vobec.. ani ja jemu.. ale občas ho stretnem v jendej kavirni kam sem tam zabludim na obed.. och a spominala som že ma uplne najvac sexi hlas? a vlastne všetko na nom je brutalne
@ashythaka tak to si aky pan, ked nemusis zit vo vYrtualnom zivote co rozpadne.., tam by sme uz o zivote ani rozpravat nemohli pre tvoje dobro dufam ze namas naozaj 22
Cize naznacujes ze ono vlastne ani len ten zivot nemas.
chlapce... daj sa liecit, asi si ani nepochopil podstatu prveho kommentu, tak prestan pozerat HelloKitty a zacni uvazovat, ostatne som sa ani nepytal na tvoj nazor a ak s mojim nesuhlasis tak drz hubu lebo mna tvoj nezaujima. Aspon tolko ta tento svet musel naucit...
A ak som spravil gramaticku chybu, nechapem co tym chces dokazat ak ju zopakujes a zvyraznis, ze ta to vobec trapi... - -
Mozno sa ti paci pridavat si ludi ktorych ani len nepoznas na napr. Facebooku, chvalis sa ze mas 200 priatelov pritom ich osobne poznas mozno 10. Ta baba toho chalana osobne sice pozna a ak si rozumeju a maju o com kecat tak prosim... ale ak v tom neni nic ine nez iba to ze sa jej paci a nic viac... tak to nech si rovno prida Justina Biebera.
ako sa hovori v hiphopovom priemysle "Si zabil" - -
@ashythaka ja len jeden citat Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
myslim ze ten hovori za vsetko a maximalne sa hodi...kedze, nech ti napisem hoci co, tvoje iq ti nedovoli to spracovat a budes si mliet svoje a este by som ta chcel predstavit niekomu ....ironia...asytkhaka,...asythaka...ironia ..
za 1. hento co si napisal neni citat, je to z "demotivation"... 2. ty si zacal argumentovat moj komment.... takze ano, hodi sa to sem... a zrovna tak aj ironia, lebo ani len newes co ironia je a ako suvisi s danou vecou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale to záleží od toho, akú babu ide,či s amu bude zdať trápna alebo nie...
(A gentleman to za trapne nepovazuje )
ale nikdy sa mi nestalo, že by som niekoho videla raz a hneď by sa mi zapáčil natoľko, aby som mu písala
podla mna to je trapne ak mu napises LEN preto ze sa ti paci... ale v podstate neni o com pisat...
Ak si rozumiete a mate temy ktore sa daju rozoberat tak potom to je super...
len nech to neni ako s facebookom... poznas, pridas... ale ja odmietnem... (v podstate ani nechapem na co mi je facebook... vidis, idem si ho zrusit... aspon jedna uzitocna vec co dneska urobim).
a odpoved na tvoji question : nie nieje to trapne ani nic podobne
tak nie kazdy zije vo vyrtualnom svete... ja si to mozem dovolit ale ak by si to mal spravit ty tak sa ti asi rozpadne tvoj socialny zivot - -
Cize naznacujes ze ono vlastne ani len ten zivot nemas.
chlapce... daj sa liecit, asi si ani nepochopil podstatu prveho kommentu, tak prestan pozerat HelloKitty a zacni uvazovat, ostatne som sa ani nepytal na tvoj nazor a ak s mojim nesuhlasis tak drz hubu lebo mna tvoj nezaujima. Aspon tolko ta tento svet musel naucit...
A ak som spravil gramaticku chybu, nechapem co tym chces dokazat ak ju zopakujes a zvyraznis, ze ta to vobec trapi... - -
Mozno sa ti paci pridavat si ludi ktorych ani len nepoznas na napr. Facebooku, chvalis sa ze mas 200 priatelov pritom ich osobne poznas mozno 10. Ta baba toho chalana osobne sice pozna a ak si rozumeju a maju o com kecat tak prosim... ale ak v tom neni nic ine nez iba to ze sa jej paci a nic viac... tak to nech si rovno prida Justina Biebera.
ako sa hovori v hiphopovom priemysle "Si zabil" - -
myslim ze ten hovori za vsetko a maximalne sa hodi...kedze, nech ti napisem hoci co, tvoje iq ti nedovoli to spracovat a budes si mliet svoje a este by som ta chcel predstavit niekomu ....ironia...asytkhaka,...asythaka...ironia ..
za 1. hento co si napisal neni citat, je to z "demotivation"... 2. ty si zacal argumentovat moj komment.... takze ano, hodi sa to sem... a zrovna tak aj ironia, lebo ani len newes co ironia je a ako suvisi s danou vecou...