no mne sa to vidi prave preto ze ja som tiez hudobnicka ale vseobecne mi je to jedno... s láskou beriem akordeon,gitara(akustik&bass(iba),klavír... tieto su naj... ale berem aj ine ale aj tak je v prvom rade charizma a bla bla bla ... to poznate ...hudobnik je "len" obrovitanske plus
bozee to je takee sexi ked hra chalan na daky nastroj...
najlepsie gitara, bicie suu dost cool...
aj tak najlepsie je, ked vie chalan hrat na TEN svoj nastroj...
aaaaach hra na gitare ma vie jednoducho dostat....tak rada sa pozeram na moju lasku, ked hraje na gitaru a nech to je nieco romanticke alebo nejaka metalova pecka....proste to ako hraje je take bombastickeeeeee
mne je to jedno.. chodila som s bubenikom.. je to fajn, ale nevidim v tych ludoch nejaky rozdiel. akurat ze pre nieco ziju.. a pomaly ale isto to s nimi ide dole vodou.. ale to aj s inymi..
som rad ze ste vyjadrili nazor. lebo ja hram na gitare, aj ked este sa len ucim (dobre este nvm) ale tak vidim ze sa oplati pokracovat (ked aj nie kvoli tomuto)
@10 súhlasím s tebou...
nooo ja akože nie že by som musela mať hudobníka, ale keď vie hrať je to len velikééé plus najlepšia je gitara akustická, to akože keď vie chalan dobre hrať fuu....ale aj bicie by mohli byť(no to ma až tak nebere ako gitara), klavír nemôžem zabudnúť to je úžas a ešte bongooo predsa noo a keď si predstavím saxafonistu som tu vymenovala dobreže nie všetko
MILUJEM klavir, tu ho aj mame a mozno sa na nom naucim aj hrat (dobre, asi nie, ale niekedy urcite zacnem) a zeriem husle, paci sa mi aj elektricka gitara a harfa a lyra, ale to si samozrejme nerobim iluzie, ze tak multifunkcneho, a navyse neodolatelne sexi a verneho cloveka stretnem. Ale paci sa mi to na ludoch, je to rozhodne plus.
nenapíšem áno alebo nie, prečo? napr. páči sa mi keď niekto vie hrať na gitaru... no ak sa chalan venuje športu, prípadne niečomu inému, a má rád to čo robí, tak si zvyknem
nezáleží mi na tom či (ne)hrá na hudobný nástroj
muhahaaa no gitara samozrejme a potom este husleeeeeee alebo klavir ok ale priznavam ze som fanatik do vecsiny hudobnych nastrojov ale tieto tri vedu *slint*
jaktak kukam tak dievcatam sa paci ak vie chalan hrat na nastroj lenze ja hram na klavir a akurat co z toho mam je vysmech spoluziakov ( chodim na klavir uz 5. rok ) D a ece chcem s kamosom zalozit metalovu kapelu len sme sa ece nedohodli ze aky styl budeme hrat ( metalu najskor Black abo Heavy alebo gothic )
joooj, ze ci
to je v podstate jedno, mohol by hrat v orchestri (naj husle) alebo potom gitara alebo bicie, ale gitara je taka tuctova, tak to preferujem najmenej
jednoznacne chlap s gitarou.ale nie taky co chce silou mocou zaujat,ale taky,ktoreho to bavi,napr na chate pri ohnicku,na oslave u kamaratky,len priatelke
@81 ale nooo. najlepsi su chlapi co nehraju ziadny image...Si zil na inej planete?aj ked tihokejisti a fudbalisti...malo to nieco do seba,ked som bola silno pubertalna
podľa mňa keď niekto hrá na hud. nástroji tak je to tak trochu aj prejav inteligencie
milujem keď niekto vie hrať na gitare a chcela by som chalana čo by som mu povedala že zahraj mi Rock you like a huricane a on by to zahral=aké romantické
škoda že takého chalana v mojom okolí nepoznám
#89 podľa mňa to moc prejav inteligencie nieje apson pri niektorých prípadoch,poznám XYZ dementov čo hrajú na rôzne nástroje , ale každopádne je to pekné hobby
...podla toho ci to robi len preto aby ulovil nejaku babu alebo ho to fakt bavi...ak ho to bavi potom asi naj je gitara ale myslim ze aj husle a klavir su ze woow
no ja uplne zboznujem gitaristov ...je to fakt obdivuhodne..WAAW ked chalan wie zahrat nieco peknee ..a este ho to aj bavi klobuk dole ..a hej jasne...aj KLAVIR
no ano..ojeee...take ze husliicky...perfeknt....alebo ze trubka.....=D,....wua to zeriem....xixixi...ne ne ta coste pre boha najlebsia je gitara alebo ked tak uplze ze taky super klasny chalam taku ked praje sladku pomalicku pesnicku sladacik na klawiiri tak toto milujem....woooow...to je take sexi ze konec....normalne ze skolabujem......ked niekoho pocujem hraz na klawiiri alebo gitare.....ale chlapca takeho klasnuuuckeho..juuj.....no...moj nazor...xixi..=D
no mne sa páči keď hrá na hudobný nástroj hocikto a môže to byť hocičo len nech robí hudbu heh najviac sa mi asi páči gitara bicie a klávesy ale je mi to fakt jedno načo hrá len nech hrá pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
klavir asi najviac...
omg
inak je mi to jedno,ale bývalý hral na gitare v kapele,a to sa mi páčilo...akurát nemal toľko času,ako by som si bola predstavovala...
najlepsie gitara, bicie suu dost cool...
aj tak najlepsie je, ked vie chalan hrat na TEN svoj nastroj...
za bicími sa ten chalan furt mračí
a keď hrá nejaký tučný a škaredý chalan na gitaru bicie a pod už je sexi?
ale namysleny gitaristi, to niee
@36 to je pravda ale pre mňa tvoj názor nič neznamená asi si ma nepochopila
nooo ja akože nie že by som musela mať hudobníka, ale keď vie hrať je to len velikééé plus najlepšia je gitara akustická, to akože keď vie chalan dobre hrať fuu....ale aj bicie by mohli byť(no to ma až tak nebere ako gitara), klavír nemôžem zabudnúť to je úžas a ešte bongooo predsa noo a keď si predstavím saxafonistu som tu vymenovala dobreže nie všetko
nezáleží mi na tom či (ne)hrá na hudobný nástroj
jednoznačne
inac som si vsimol ze najviac sa leti po bubenikoch =D
to je v podstate jedno, mohol by hrat v orchestri (naj husle) alebo potom gitara alebo bicie, ale gitara je taka tuctova, tak to preferujem najmenej
Aj tak v čase, kedy som hral na gitare, všetky chodili s hokejistami, teraz chodia všetky so skejtermi.
milujem keď niekto vie hrať na gitare a chcela by som chalana čo by som mu povedala že zahraj mi Rock you like a huricane a on by to zahral=aké romantické
škoda že takého chalana v mojom okolí nepoznám
ale z blinku ten no neviem ako sa vola s tou gitarkou je faajny