@4lex hh neva len som chcel pridať niečo take normalnejšie a dosiahnuteľne, Konstantinov nieje ani kulturista ale trojbojar, hlavne je vysoky, na kulturistoch sa mi nepači, že naživo su nizkí dosť. ,,K" ma 190cm ....na jeho vykonoch sa rozplyvam zasa ja neni tučko a ťaha veľke vahy, mtvy ťah je aj moja srdcovka ....k teme každemu sa pači čosi ine čiže nejak tak to bude nemôžu sa každemu pačiť mocni chlapi čo by robili potom tí čo v takom nemaju zaľubu by boli nezadani
@bress Jaro ma 165, ale ber to tak su to suťažne fotky v objemovke ich nefotia nejak, osobne som viac pre hrubu silu ...ako Konstantinov čo už som aj pisal. 170cm je aj tak malo nizunke moc aj keď ma toľko kil tak je to nizke no.
@tbm88 ako jara som videl nazivo a proste je velky ale nie taky obrovsky ako tamti. Raz som videl v Rusku typka co mohol mat 190cm a tak 150kg a to uz je proste fakt strasne hovado. btw konstantinov ma super postavu a hlavne tie lifty 400kg bez opasku
Osobne keď ja raz dokračam do 125 kategorie snaď budem liftovať rovnako
@kokosovyorech každy vrcholovy šport ma svoje latky, ktore sa zneuživaju je to normalka ...su latky, ktore ešte niesu v zozname a su latky, ktore aj keď maš v sebe tak sa nedaju zistiť
nepaci sa mi, pokial niektori maju podvahu kvoli tomu, ze zacnu ako zmyslov zbaveni cvicit, nejedia a potom fotočky vešaju po roznych forach tak po tyzdni aki su borci... bud nech cvicia lebo ich to bavi... formovanie svalov az nadoraz ... no neviem aky to ma zmysel, aj ked ludia su prekvapujuci a vzdy budu chciet prekonavat limity
@roxanie napriklad slava, uznanie, zapisať sa do dejin...byť niekto kto niečo dokazal....to už je jedno či kulturisti, vzpierači, trojbojari, plavci ...MF... nie každy chce možno len byť niekto z davu, chce vyniknuť, ukazať, že som niekym kto to dokazal, tu ide o to zmyšľanie byť naj v niečom.
@tbm88 tak naj, ale zdravo Hovorim, pacia sa mi ti chlapci, ktori cvicia lebo chcu, ze ich to bavi.. ale nie taki, ktori tym chcu zaposobit... a vacsina to robi len kvoli tomu a nekuka pritom na svoje zdravie ^^
@roxanie o tom čo je zdrave a čo škodlive by bola vďačna tema na dlhe hodiny hehe
Pre porovnanie len tak zabrdnem do toho, že pre niekoho prašok čo vidi v posilke tak už je neviem aka sypka a pritom to je len nejaky protein, glutamin alebo niečo take. To už bude skôr vec nazoru, zabrdnuť do injekčnych pripravkov tak verim, že 99% ľudi tuna ma odsudi
@tbm88 tak isto neschvalujem ziadne "pumpovacky" ... vitaminy? prosim, ale nech neprestane jest normalne maso, zeleninu, varene jedlo, lebo poznam i takych co cisto vitaminove prasky miesto jedla brali, preto to pisem
@roxanie nechcem byť zly ale k tej teme veľa toho nemaš no a celkovo k biologii či chemii pomenej, vitaminove prašky ? žiť len na vitaminoch ? vitaminy nemaju nutričnu hodnotu žiadnu.
Žiť sa na tom neda to je pravda ale ako doplnok stravy alebo ako pred, počas a potreningova suplementacia...pre tych serioznejšich, nevyhnutnosť ... beriem aj to vyvažena strava zelenina ovocie, maso ..... všetko ako ma byť ...ale pre skupinu, ktora to berie ultra seriozne tak neutiahneš to so stravou iba, 300g proteinu čisteho na deň zo stravy len ťažko daš a k tomu potrebne množstva vitaminov a mineralov, cukor a tuky aj hej. Treba niečo odtrenovať a človek na to pride sam čo mu chyba atd. Keď maš ťahať plnohodnotne treningy deň čo deň založene na tom, že stale drieš na hranici možneho fuuu. (300g som myslel pre priemerneho človeka to je tak 100kg)
@tbm88 je pravda, nerozumiem sa do toho ALe tak myslela som to obrazne, zvelicila som to, vsak to by pokapali keby tak jedli mas pravdu ale mas u mna plus ze si na mna nezacaj hucat ako besny ze mudrujem
@roxanie ani ja nemôžem vedieť všetko tak možno raz ak nebudem ja niečo vedieť a ty ano, objasniš mi to pre zmenu ty, i keď nemam vo zvyku hovoriť či pisať niečo o čom nemam niečo naštudovne a vyskušane
tak Konstantinov je prirodzene formovany, take železa ako dviha suťažne + priprava na suťaže ho inač ani vytvarovať nemohli čiže tak keď niekto na počkanie dviha 400kg zo zeme na 5-6x a ešte si pri tom spieva tak hh musi vyzerať ako zlobr trošku na odľahčenie atmosfery
@tbm88 nevsimol som si post. Videl som toho mensieho.
Len ku tej strave tych 300g si nemyslim, ze je tazke vytiahnut na den len cisto z jedla. Ja mam 90kg a bezne mam bez proteinu prijem okolo 250g skor preto, ze sa krotim
A mna lift az tak nezaujima, kedze nemam rad bench press Ale mrtvy tah mam rad ale tam mam max len okolo 230-240kg.
tak ja bench tiež nejak pomenej drep a ťah hlavne, rawko ani sam neviem ake mam ešte v zime bolo 300 ale to v ramci treningu čiže 2 opakovania, ale riadim sa heslom "suťaž na suťaži, trenuj na treningu"
steroidmi napchati, nafuknuti ako balony, a sry, ale evokuju vo mne pocit, ze cim vacsie svaly tym zakrpatenejsi mozocek, no offence, cisto moj nazor..
kludne aj chlapa s bruchom, alebo inou "nedokonalostou", podstatny je u mna celkovy dojem, nie iba svaly...
@elkiller ale no, jak to možeš vedeť a pre mna za mna nech robia čo chcú ....len som chcela povedať že postavy plavcom sa mi zdajú neporovnatelne viac sexi jak postavy kulturistov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
@2 ale fakt že nie ..
alebo
Taketo postavy na muzoch milujem
A na 2. obrazku je Jay Cutler a on je kulturista
A ty muzi co su na obrazku tak to je uz moc (blee)
a @11 druhý v pohode, ale ten prvý akože.. ňuňu baby face ^.^ ale tam asi končím
( teda až na to , že doma takého nemám )
@11 , @41 áno
@kokosovyorech lebo profi plavci neberu doping
čiže...
Osobne keď ja raz dokračam do 125 kategorie snaď budem liftovať rovnako
@kokosovyorech každy vrcholovy šport ma svoje latky, ktore sa zneuživaju je to normalka ...su latky, ktore ešte niesu v zozname a su latky, ktore aj keď maš v sebe tak sa nedaju zistiť
Pre porovnanie len tak zabrdnem do toho, že pre niekoho prašok čo vidi v posilke tak už je neviem aka sypka a pritom to je len nejaky protein, glutamin alebo niečo take. To už bude skôr vec nazoru, zabrdnuť do injekčnych pripravkov tak verim, že 99% ľudi tuna ma odsudi
Žiť sa na tom neda to je pravda ale ako doplnok stravy alebo ako pred, počas a potreningova suplementacia...pre tych serioznejšich, nevyhnutnosť ... beriem aj to vyvažena strava zelenina ovocie, maso ..... všetko ako ma byť ...ale pre skupinu, ktora to berie ultra seriozne tak neutiahneš to so stravou iba, 300g proteinu čisteho na deň zo stravy len ťažko daš a k tomu potrebne množstva vitaminov a mineralov, cukor a tuky aj hej. Treba niečo odtrenovať a človek na to pride sam čo mu chyba atd. Keď maš ťahať plnohodnotne treningy deň čo deň založene na tom, že stale drieš na hranici možneho fuuu. (300g som myslel pre priemerneho človeka to je tak 100kg)
suhlasim s @11
tak Konstantinov je prirodzene formovany, take železa ako dviha suťažne + priprava na suťaže ho inač ani vytvarovať nemohli čiže tak keď niekto na počkanie dviha 400kg zo zeme na 5-6x a ešte si pri tom spieva tak hh musi vyzerať ako zlobr trošku na odľahčenie atmosfery
Len ku tej strave tych 300g si nemyslim, ze je tazke vytiahnut na den len cisto z jedla. Ja mam 90kg a bezne mam bez proteinu prijem okolo 250g skor preto, ze sa krotim
A mna lift az tak nezaujima, kedze nemam rad bench press Ale mrtvy tah mam rad ale tam mam max len okolo 230-240kg.
tak ja bench tiež nejak pomenej drep a ťah hlavne, rawko ani sam neviem ake mam ešte v zime bolo 300 ale to v ramci treningu čiže 2 opakovania, ale riadim sa heslom "suťaž na suťaži, trenuj na treningu"
Na 90 kg slušny vykon v ťahu
kludne aj chlapa s bruchom, alebo inou "nedokonalostou", podstatny je u mna celkovy dojem, nie iba svaly...