nepáčia sa mi svaly, maximálne tak trošku náznaky, ale takisto nemám rada suchých chlapcov..môže mať trošku bruško ale musí byť tak mocnejší trošku no nie tlstý..taký priemer
mne sa páčia normálni ..nie veľmi chudí,nie tuční ...takí priemerní ..nebolo by odveci ,keby mal trošku širšie ramená ,ale nemusí to byť ..hlavne ,aby vyzeral mužne a chlapsky a práveže veľké svaly ma odpudzujú
Aj tak sa im najviac páčia "chlapci" typu Justin Bieber, dlhé buzivlásky, ružová mikinka, úzke (najlepšie červené) nohavice a vysoké Nike žltomodro zelené botasky
nemôžem povedať, že by sa mi páčili nejaký nabúchaní steroidoví mačovia, ale keď nejaké svaly má, tak je to pekný pohľad...okrem toho si myslím, že nepoviem hovadinu, keď tvrdím, že veľa žien má väčšiu chuť dotknúť sa chlapských svalov než sadla, ale nič v zlom proti takým...keby som sa zaľúbila aj do plnšieho, tak s tým nemám žiaden osobný problém
Ja by som si vybrala niečo medzi =D ako... ten prvý obrázok bol až moc a ten druhý... ták možno o stupeň menej a bol by ideálny =P a hlavne také hnedšie telo =P ... ale i tak =D snívať je krásne =D
Na vyšportovaného je krajší pohľad, ale absolútne nič naviac to vo mne nevzbudzuje Taký istý ako nevyšportovaný
Ale zase ak je priveľmi chudý, nech naberie hmotnosť ... ak je skôr taký, že macatejší trošku ( nie obézny), to mi nevadí absolútne a nemusí hneď cvičiť
ale k teme, vzdy som si myslela, ze ma moze dostat jedine vysportovany s tehlickami, ramenami a bicepsami, ale potom som spoznala jedneho s bruskom a vsetko sa porusilo
ale radsej sa vo vseobecnosti pozriem na vysportovaneho, ktory ale nie je velmi chudy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
na vysportovanych chalanov sa sice fajne pozera ale ku stastiu takeho nepotrebujem
baby,taketo svaly sa vam nepacia? samozrejme,troska menej rysnuty a tie ramena by mohli byt sirsie
Na vyšportovaného je krajší pohľad, ale absolútne nič naviac to vo mne nevzbudzuje Taký istý ako nevyšportovaný
Ale zase ak je priveľmi chudý, nech naberie hmotnosť ... ak je skôr taký, že macatejší trošku ( nie obézny), to mi nevadí absolútne a nemusí hneď cvičiť
ale k teme, vzdy som si myslela, ze ma moze dostat jedine vysportovany s tehlickami, ramenami a bicepsami, ale potom som spoznala jedneho s bruskom a vsetko sa porusilo
ale radsej sa vo vseobecnosti pozriem na vysportovaneho, ktory ale nie je velmi chudy