Máte niektorá skúsenosti s nejakým kvalitnym? Som ochotná investovať tak do 100 eur, ale rada by som ho využívala aj na bikiny, ale pri tom širokom sortimente, neviem, na čo sa mam zamerať. Mnoho ľudí spomínalo, že to bolí, ale ževraj to potom prejde, či
aa ešte.. podľa mňa by si zas toľko investovať zo začiatku do toho nemala. .niekoho to fakt môže hrozne bolieť a nevydrží to proste, tak sa na to vykašle. .skús si najprv od dákej kamarátky len požičať alebo čo
vosk je lepsi podla mna. a boli na ziaciatku trochu, ale zas da sa to vydrzat, je to ok. sestra ma braun, ja nemam ziaden kedze som vyskusala par krat a nespokojna som bola.
@4lex mám ho Nikdy som nepoužívala žiletky. A nebolí to, pokiaľ nemáš chĺpky moc dlhé Ale tú dĺžku si po čase už nájdeš a nie je to zas nejaké že môžu mať maximálne pol centimetra... náhodou je to úplne v pohode, som s ním spokojná Aj dlho vydrží bez nabíjania Akurát ho nezabudni čistiť zvnútra, ono je tam toho strašne veľa, ke´d to otvoríš a ani o tom nevieš a potom je slabší... ale je fakt super, odporúčam, používam všade, nemám s ním problém A inak už ho mám asi 2 roky a zatiaľ som s ním nemala problém,funguje stále dobre, proste je fakt fajn
@cmuka12311 ja mám taký jeden úplne obyčajný.. ten mi celkom aj stačil, ale tento som vyhrala a vyzerá fakt super, tak mám z neho riadnu radosť, tak som zvedavá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a tak bolí to, ale dá sa na to zvyknúť.. hlavne po sprche alebo po kúpeli, to bolí menej..