Tak ako pre mužov sú naše nohy sexy, tak mňa priťahujú mužské nohy. Len nviem či nie som náhodou jediná na svete, pretože ešte nikdy som nepočula povedať babu: bože ten má ale sexy nohy! (a ja si to tak často hovorím)
@weeninka zachranila si ma už som si myslela že som uchylna (a teraz sme dve) btw mna chlapske zadky nejak nelakaju (ked su oblecene) skor sa pozeram na výplň spredu. A uplne naj su chudí chlapci v obtiahnutých nohaviciach. To by som ich j*bala
keď sa náhodou nejaký kamarát predo mnou prezlieka, tak si obzerám aj nohy ale vo všeobecnosti priťahujú môj pohľad ruky, šija, chrbát, na brucho som špeciálne zaťažená a oči, toť najúžasnejšia vec nielen na chlapcoch vlastne chlapi sú celí úžasní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Teda, pozerám, ale s malou dušičkou a zatnutým zvieračom kontrolujem, či je chlap obutý, prechovávam hysterický odpor k chodidlám.
@kalbun : disappointed:
Ale zo zvedavosti kuknem na tenisky , obcas som si aj kupil take ake som niekde videl.
ale prve co si vsimnem ked chalan okolo mna prejde je to ,ake shoes ma na sebe ..
Ale áno , dobre som zaťažená na chlapské nohy Lepšie povedané stehná.