Čaute....pred 4 dňami som mala dostať mrchy no doteraz sa neukázali tehotná nemôžem byť, nemám s kým máte nejaké domáce rady ?? nejaké prostriedky ako by sa dali mrchy vyvolať? čítala som o ibištekovom oleji ale nvm kde ho zohnať ...
@10 skoc o obvodnej popripade zajtra alebo pockaj do piatku... ak nepridu tak chod.. ale co ivem tak normalne sa stava vo vyvine ze aj dva tyzdne omeskaju ale to je uz nie tak caste ale je to mozne
@13 vela kamosiek a vela casu straveneho snimi a vypocutie si nepotrebneho a studovanie stranok nech viem kedy je mila tehotna a kedy ne veis vzdy pripraveny
bože mňa urve ..ja som v živote tak veľmi nechcela menzes jak ty...teš sa z toho že ho nemáš.. keby si náhodou s niekým spala a tak by si stresovala, tak je to niečo iné..ale však sa nemáš čoho báť...
@18 no lenze ja sa skor bojim ze je to nieco vaznejsie ....ze mam zapal alebo co lebo toto sa mi nestalo...tak radsej chcem aby som ich dostala, preto.
19. a co tak behnut k doktorke ak sa bojis? ..bud si prechladnuta,bud mas cistu alebo strajkuju mne ked meskaju tak mavam vatsinou cistu a tu ti neprajem..chvilocku skus vydrzat ale vzdy je istota lekarka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
btw konečne baba čo sa nepýta na tieto veci ohľadne toho že s niekým spala...
nemáš náhodou priveľké stresy zo školy? =D
alebo si nezažila nejaku traumu?
ale radšej počkaj pár dni...
há a čo.. my to voláme ončo pončo
Po týždni by so s tým už kamsi behol.