Neviem sa rozhodnúť ktorý vyskúšať...Máte s niektorým z nich alebo z oboma nejaké skúsenosti? Mám zmiešanú až mastnú pleť, tak si neviem vybrať ktorý si kúpiť..Majú dobrú kryciu s
@mia246 to znie dobre keď dlho také potrebujem A má dobrú kryciu schopnosť? Lebo mám pehy, ktoré nerada ukazujem, tak nech to pekne kryje to je všetko čo potrebujem
@cllaudy no myslím si ,že je vo všetkých smeroch fantastický nepoužívam ani korektor keď ho mám a väčšinou ani púder nepotrebujem akurát líčenku si dávam na ružové líčka
Aaa ak ti teda ešte môžem poradiť tak si kú svetlejší odtieň , ja mám 3ku a predavačka ma presviedčala , že to neni na moju pleť , že to bude zlé a práve naopak je to presne tá farba
affinitone! Jedine! alebo z bbkremy.sk si objednaj nejaký bb krém ktorý sedí tvojej pleti. O odtieň sa nemusíš báť, bb krém zoxiduje perfektne. Ja by som ti odporúčila skin79 bebblesh balm. Alebo skin79 sada piatich vzoriek za niečo cez 11 € ... Tieto kórejské bb sú lepšie ako garnier (je to neporovnateľné) úžasne kryjú, nevytvárajú masku
@cllaudy zadarmo neviem, ale priamo tam majú vzorky... Len nie zadarmo ... alebo si kúp nejaký korektor a drogérkový BB krém (maybelline a máš to vyriešené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Aaa ak ti teda ešte môžem poradiť tak si kú svetlejší odtieň , ja mám 3ku a predavačka ma presviedčala , že to neni na moju pleť , že to bude zlé a práve naopak je to presne tá farba