my sme mali vela sanci navzajom takze spoko, aj tak som to vzdy ukoncila ja, a potom sme sa zas dali dokopy, zas som to skoncila, zas sme sa dali dokopy, zas som to skoncila, zas sme sa dali dokopy, a potom som to ukoncila
dala som mojmu ex jednu šancu, vrátili sme sa k sebe a dopadlo to tak že pri konci sme boli radi že on mi neprijebal takú že mi skoro rozdrtil lebku, a ja som jeho nedobodala nožom...asi tolko k tomu
stáva sa mi pravidelne, že 1. som úžasná. 2. potom sa zistí, že nie som úžasná . 3.odíde sa za úžasnou. 4.po pol roku , roku sa dotyčný vráti a buď sa tvári, že sa nič nestalo "a ako sa mi máš?" alebo "strašne mi chýbaš"
hej .. jeho čaja býva 2 domy od miesta, kde som sedela s kaqmošmi, zrazu došiel , klakol si predo mňa a začal vrieskať , že ma miluje ... že si nedávno uvedomil (alkohol )
Na druhykrat je to uz somarina proste ked ste sa mali velmi radi tak ste sa nemali odlucovat ..... Ked chces mozes sa vikec ako to bolo to s vami maaaaammm kkooopu casu no a mozno ti poradim ...
Nestalo sa mi to.. Pretože sa riadim pravidlom "Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš"... Ale moja kamarátka sa pravidelne kažých pár týždňov rozchádza a znova dáva dokopy... Taký vzťah nemá význam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
moe som sa zľakla a som zdrhla
@acvd43xa7w my chapeme ten cyklus, nemusis ho opakovat