@anussqqa ja to nejako nesledujem, veď aj túto postavu som si všimol úplnou náhodou, ešte k tomu na rakúskej orf. stála tam v bielych šatách, svietila ako nevesta (asi preto že šli na obrad). jednoznačne je z nich všetkých najkrajšia, dokonca by som povedal že zbytočne peknú vybrali. veď tá herečka už 2 krát pózovala pre MAXIM a vyhrala nejaký titul krásy.
vy ste s toho spravili poriadny mis-mas ked tak pozeram na tie komenty ako zomrela a hlavne s kym bola ked zomrela Marisol , ale ja sa s vami nechcem hadat a inak priznavam ona bola najkrajsia zo vsetkych , mno skoda ju ... inak ked ju postrelili bola s bratom Ericom Delkom a ked zomrela bola s Horatiom , poskial si pametam ...
@ashley808 viem aj ja niekedy myslim a napisem nieco ine a pritom som to ani len nechcela napisat a Khandi Alexanders alias Alexx Woods a Melina Kanakaredes alias Stella Bonasera su najlepsie herecky v CSI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a inac Marisol bola s Delkom a potom do nej strelili a este chvilku zila ale potom umrela...