keď fajčíš, piješ, fetuješ no a najviac majú radi takých tých opĺzlych a málo inteligentných, tzv. chamraď...musíš pľuť kade chodíš, obhrýzať si nechty...používať narážky na ich dni keď sú nervózne... zaujať sa ich dá ale aj inak napríklad ak si bankárov syn tak máš postarané o to že budú okolo teba obletovať ako muchy okolo hovna...hmm no a čo ti ešte poradím, dpči ani sám neviem proste treba byť kkt s veľkým K
@narazuvzdornaa nieee ja čučo nemôžem ani cítiť ale z mosta som ešte nevracal @Coquette " hej však minule jedna mala natrhnutý sval keď sa o mňa potkla "
@Relieforsaddist presne ...baby iba hovoria,že chcú milého,poslušného,pozorného chalana...no keď si všimneš-chodia iba s tými,čo sú pravým opakom chcú proste zlých chlapcov funguje metóda 80/20 vygoogli a pochopíš
@jurino1 úprimnosť, vernosť.. chlap by sa mal vedieť so ženou rozprávať, bez obklúk, bez klamstiev.. všetko povedať, nevymýšľať si.. žena si vyžaduje pozornosť a chce byť prioritou..aj keď náhodou chlap "zahne", priateľke to povie.. nič nezatají...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@Coquette " hej však minule jedna mala natrhnutý sval keď sa o mňa potkla "