mal by byť milý, dobrý, vedieť sa správať k ženách, neponižovať, nevysmievať sa, správať sa dospelo a nie ako nejaké hlúpe rozmaznané arogantné decko...a hlavne normálny a obyčajný, lebo z tých super originálnych a úžasných chlapov mi je už na vracanie...
a vysoký s tmavými dlhými vlasmi
taký aký bol môj tanečný partner v maďarsku:
vtipný, milý, ale aj podpichovačný, vysoký s kučeravými dlhými vlasmi až na krk a s tými najmodrejšími očami aké som kedy videla a sexsuš perami:
môj Zsoltika
výzoro by som chcela aby bol buď priemerný ale len jemne nadpriemerný lebo by mi vadilo, že mi ho každá balí a celkovo, nemám rada keď sa prehnane chlap zameriava na svoj výzor, len tak zdravo. inteligenčne by mal byť vysoký nadpriemer ale aby sa nad nás priemerných ludí (čiže mňa nevyvyšoval. A mal by byť dobrý a starať sa o mňa. A nebyť pasívny a mať viac zálub ako chodiť chlastať.
O tomto si myslím, že je pre mňa ideál. Ak raz s niekým presne takým začnem aj chodiť tak možno zmením názor. Uvidíme
co sa tyka vyzoru tak by mal mat aspon 175cm nech je prosim aspon o tie dva centaky vyssi ale najlepsie tak 185+ vysoky sa mi pacia cierne vlasy zelene oci alebo modre sibalsky usmev a briadku mal by ma chapat v mojich psychopatickych veciach a v nadseni pre niektore divne veci mal by mat rad hudbu ako ja lebo milujem ked idem so svojim milovanym dakam na koncert a uziva si to tak ako ja mal by rad citat aby ma mohol zasobovat knihami ktore vsetky precital mohol by na nieco hrat nebyt arogantny , detinsky , nevysmievat sa ludom , mat normalnu matku a a a vela toho este .... potom si tak hovorim ze by som mala znizit naroky lebo ked uz taky je tak ma nechce XDDD sa mu nedivim ani
A vraj muži sú nároční...no tu keď si prečítam ten 50 riadkový zoznam vlastností a povahových a výzorových čŕt každej ženy...tak ako...amen tma...kks...
To normálny muž azda ani nemá možnosť zaujať...to musí byť nejaký týpek z obľúbeného seriálu, filmová alebo rocková hviezda...abo nevím čo...
Ale prosím vás, keby ten dokonalý stál pred vami, zrejme by ste si vybrali aj tak niekoho iného.
Podľa mňa sa to nedá definovať. Možno ten s najväčšími chybami bude ten tvoj dokonalý a ani zďaleka nie taký, akého si si predstavovala.
vysoký, vysoký, aby som pri ňom bola ešte viac maličká ako som, široký v pleciach a aby vedel variť! ..a aby sa so mnou vedel poriadne pohádať a ešte poriadnejšie uzmieriť
Len nech veľa nepije a hlavne nech nefajčí, aby nesmrdel ako popolník. A mal by mať pekný úsmev a oči... a mal by ma mať rád... ale to by už nebol dokonalý
@firestorm väčšina dievčat, ktoré hovoria o presnom opise svojho dokonalého chlapa, aj tak skončia s niekým úplne odlišným a poriadne upustia od svojich požiadaviek... nemaj strach
@irishwoman ,estét?@obliviate ,sluha Frankenstein,Large?Estét je mi priateľnejší v istom krivom zmysle a sluha,to je pravda každý muž by mal byť sluhom svojej ženy.
Nezbabelý, necúvajúci od problémov - ale stavajúci sa k nim čelom, nebojácny povedať pravdu/svoj názor úprimne. Nenechávajúci v štichu. Ale nič nie je absolútne, tak ako ani neviem absolútne vystavať aký by mal byť dokonalý chlap, pretože každý chce pre seba niečo iné. Tak hlavne - nech sa dá spoľahnúť na jeho sľuby a nesklamať sa pri tom, že mu človek bude veriť, a nech sa s ním dá zasmiať na všetkom - aj na ňom samotnom
ja som mala kedysi taký ideál .. vlastnosti boli variabilné, ale základ bol vysoký, tmavé vlasy, tmavé oči (až na tú výšku sa mi to splnilo, hoci popri mne je vysoký každý)
ja nejdem tvrdiť, že ten môj chlap je dokonalý, žiaden nie je, mali sme dosť veľa problémov sami so sebou a určite budeme mať aj nejaké také spoločné, ale je to chlap, na ktorého sa môžem spoľahnúť, viem, že hoci mi povie, že som sprostá krava, keď ho nahnevám, tak keď ho budem potrebovať, tak na 100% príde a nikdy mi v takej situácii nepovie nie (a to je pre mňa dôležité, lebo som mala aj chlapa, ktorý sa ku mne choval galantne stále a nikdy sa so mnou nehádal, ale presne v tých situáciách, kedy som ho potrebovala zlyhával)
dokáže ma rozosmiať, keď mi je najhoršie
keď som frustrovaná zo školy, tak mi zavolá a 30 minút počúva môj blábol
vážim si ho a ľúbim ho a on si váži a ľúbi mňa
pri ňom mám pocit, že všetko zvládnem
a hoci opakujem, že nie je dokonalý, lepšieho si neviem predstaviť
povahovo by mal byť možno o niečo miernejší ako ja, rozvážnejší, mal by mať rád prírodu ako ja, vždy som mala taký sen, že žijem niekde na lazoch, skrátka niekde, kde by som mala pokoj od všetkých a spoločne by sme sa starali o rodinu, pestovali ovocie, zeleninu, skrátka boli by sme sebestační, ale zatiaľ som sa stretla len s takými ktorý si takýto život ani len nevedia predstaviť, takže dokonalý muž by mal mať podobný pohľad na svet ako ja. Čo sa týka výzoru, tak normálnej postavy, dlhšie vlasy ( tak po plecia), čierne, alebo hnedé, skrátka tmavé, tmavé, alebo modré oči, brada a nejaké to tetovanie a bolo by fajn ak by vedel po rusky, mal pravoslávnu vieru a zaujímala ho história podobne ako mňa musím povedať že dokonalého chlapa som už stretla, lebo spĺňal všetky tieto podmienky ale niečo sa potom posralo takže je po všetkom
baby nikdy neprestanu snivat o dokonalom muzovi cize asi neexistuje aby bola jedna vzdy spokojna...
ale taaak by som povedala ze taky ani nie je.
a zas najlepsi realny, to predsa nemozem vediet, co najlepsie mozem chciet.
jak to mam vediet...su to trapne sny...
Ja vo vseobecnosti skor viem co nechcen ako co chcem.
Vyzorovo mi zalezi len na vyske a chlapskych crtach - muzne ramena a ruky. Okej a este aby nemal dlhe vlasy a vsetky tie akoze kuuul vystrelky - otrasne tetovania, piercingy, tunely, nausnice. Fuj ble grc.
Z povahy hlavne nesmie byt namyslenec a typ "vsetkosomvidel vsadesombol a som najlepsi na svete".
A mal by mat vyvazenu schopnost srandovat a bavit sa aj o vaznych veciach.
Mne je to úplne putna. Sa zaľúbim a ak ten dotyčný náhodou nebude spĺňať dáke moje vysnívané vlastnosti, tak ho pošlem kade ľahšie? Ťažko.. Keď príde a bude ma mať rád, nech!
ja presne viem, jak by mal vyzerať dokonalý muž pre mňa, ale ten je nanešťastie len kreselený ale néé, žartujem No tak, dokonalý muž by mal byť taký, aby sa veľmi nevystatoval, aby viac konal, než sa vychvaľuje.. taký, aby mi bol verný, aby bol milý, inteligent, zábavný, samozrejme pekný a aby ma vedel vypočuť apod....
a ja chcem takého ktorý nebude so mnou len kvôli sexu a nebude si o mne myslieť,že som nejaká sexuálna mašina...nemusí byť pekný...aj keď ani škaredý nech je skôr zaujímavý ako pekný...nech je múdry...nech má pochopenie pre moje záujmy a nevysmieva sa mi z nich...a nech je skromný a spolahlivý...
taky ako ja, ale baby v skutocnosti nechcu dokonaleho chlapa, preto vacsinou koncia s problemovymi typmi ako alkoholik, suknickar, lenivec, gambler a pod....a prosim vas, ktora zena chce inteligentneho chlapa? ziadna, lebo by nemala stale pravdu, a to by nezniesla
musel by byť vyšší než ja(čo asi nie je až taký problém),tmavé vlasy,tmavé oči.Nech je pekný a stará sa o seba,ale nie viac ako ja.To by bolo už divné.A správanie? Nech má hlavne svoj rozum a nesúhlasí s každou vecou,ktorú poviem ja.A nech na mne nelipne ale má aj nejaké záľuby.A nech je hlavne milý,pozorný a hlavne nie sprostý.A keby to bol ešte aj futbalista nooo.To by bol muž pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a vysoký s tmavými dlhými vlasmi
vtipný, milý, ale aj podpichovačný, vysoký s kučeravými dlhými vlasmi až na krk a s tými najmodrejšími očami aké som kedy videla a sexsuš perami:
môj Zsoltika
O tomto si myslím, že je pre mňa ideál. Ak raz s niekým presne takým začnem aj chodiť tak možno zmením názor. Uvidíme
A nepotrebujem si ho vymýšľať, vytvárať, yessss
ááá dokonalosť neriešim. neriešim ani vysnívaného chlapa. i tak nakoniec skončím s niekym úplne iným.
a šťastňe! :letim:
jo, mám doko chlapa!
To normálny muž azda ani nemá možnosť zaujať...to musí byť nejaký týpek z obľúbeného seriálu, filmová alebo rocková hviezda...abo nevím čo...
Podľa mňa sa to nedá definovať. Možno ten s najväčšími chybami bude ten tvoj dokonalý a ani zďaleka nie taký, akého si si predstavovala.
som si predstavila, ako niekde v pivnici zošívam končatiny a vytváram ideálneho človeka
ja nejdem tvrdiť, že ten môj chlap je dokonalý, žiaden nie je, mali sme dosť veľa problémov sami so sebou a určite budeme mať aj nejaké také spoločné, ale je to chlap, na ktorého sa môžem spoľahnúť, viem, že hoci mi povie, že som sprostá krava, keď ho nahnevám, tak keď ho budem potrebovať, tak na 100% príde a nikdy mi v takej situácii nepovie nie (a to je pre mňa dôležité, lebo som mala aj chlapa, ktorý sa ku mne choval galantne stále a nikdy sa so mnou nehádal, ale presne v tých situáciách, kedy som ho potrebovala zlyhával)
dokáže ma rozosmiať, keď mi je najhoršie
keď som frustrovaná zo školy, tak mi zavolá a 30 minút počúva môj blábol
vážim si ho a ľúbim ho a on si váži a ľúbi mňa
pri ňom mám pocit, že všetko zvládnem
a hoci opakujem, že nie je dokonalý, lepšieho si neviem predstaviť
ale taaak by som povedala ze taky ani nie je.
a zas najlepsi realny, to predsa nemozem vediet, co najlepsie mozem chciet.
jak to mam vediet...su to trapne sny...
aj ked su tu aj svetle vynimky
So zvyšnými vecami sa už dajú robiť kompromisy.
Inak @13
Vyzorovo mi zalezi len na vyske a chlapskych crtach - muzne ramena a ruky. Okej a este aby nemal dlhe vlasy a vsetky tie akoze kuuul vystrelky - otrasne tetovania, piercingy, tunely, nausnice. Fuj ble grc.
Z povahy hlavne nesmie byt namyslenec a typ "vsetkosomvidel vsadesombol a som najlepsi na svete".
A mal by mat vyvazenu schopnost srandovat a bavit sa aj o vaznych veciach.
@orfea2 staci ti ze ho mas za najkamosa
a nemusí to byť ani jedlo