Uz tri dni brazdim po internete a stale sa neviem rozhodnut aku zehlicku na vlasy si mam kupit..ide mi hlavne o to aby mi vlasy vydrzali rovne do dalsieho umytia s co najvacsou ochranou....mam dost kucerave huste vlasy..teraz mam Remington ale uz sa mi ro
mám vlnité husté vlasy a nejakú random Remingtonku a som spokojná. a rovné mi ešte nikdy nevydržali čímkoľvek som si ich žehlila, konce sa vždy jemne zatočia
@decay a s tou babyliss ti aspon vydrzali rovne vlasy ? aj ked potrhane ale praveze o nich sa pisalo ze su tak robene aby netahali vlasy a tym ani konceky co su znicene neodtrhavali to si ma prekvalipa teraz
mám Remington S9950 a som s ňou spokojná...vraj uvolňuje nejaký kondicionér do vlasov pri žehlení a vlasy mám tak pekne hladké i keď moje divné vlasy sa aj tak vždy na koncoch skrútia..
@deravapancucha a ten kondicioner tam bude aj po rou ? lebo mam takeho tusaka ze to bude ucinkovat mozno mesiac ale neviem no pre mna je to nepochopitelne ako ho tam dali
ja mám Remington sleek and smooth a je super a vydržia mi do ďalšieho umytia, aj keď teraz je vlhko vonku, ale záleží to aj od tvojich vlasov, odporúčala mi ju kaderníčka, takže ju odporúčam aj ja tebe :d a potom ešte aj tú shine therapy
@adaa aj ja som sa tomu divila ale neviem ti povedať možno je to len tým, že to má keramický povrch a preto to tak dokonalo vyhladzuje vlasy... každopádne ak do toho predsa len niečo dali, z tej mojej žehličky (mám ju už cca 2 roky) to už určite vyprchalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale to uz su zo dva tri roky, mozno uz je na trhu aj lepsi vyrobca...
No mam aj zastrihavac brady od remingtonu a ten je uplne perfektny.
Remington je dobra znacka.
tak neviem no, mozno ze to bezne nerobia ale ja som to v polkee uz nevydrzala a zapla remingtonu a s tou dozehlila