Krúžky sa mi práveže neľúbia. Rozmýšlal som buď červená kocka, smaljík, taká ta hviedza che guevaru alebo poprípade jednoduchý strieborný kamienok, nijaký lesklý, niečo takéto akurát chalanské (teda ja sa v tom nevyznám, možno je to unisex
mne nausnica vzdy proste pripomenie East 17 a celkovo prvu polku 90. rokov a este take tie industrial rave party, kde vsetci nosili tricka zakasane v nohaviciach
strašne moc sa mi nepáčia náušnice a prstene na chlapoch, prstene sa mi dokonca niekedy až hnusia ale zas na druhej strane, tunely a expandery v ušiach sa mi páčia
nijaky leskly .. omggggggg xP... nie nahodou nejaky? ... najprv sa nauc normalne po slovensky ach xP ... lebo potom tvoje vety davaju uplne iny zmysel ako maju davat d..
Díki za ohlasy, asi je to skôr teenegerský doplnok, preto všetci hlasovali negatívne, no ako vravíte, ľúbi sa mi to, tak si to dám
@avieabbey Doteraz som to nevedel, lebo to nepodčiarkuje Som myslel že "nijaký" je nespisovné a teda že spisovné je "žiadny", ale je to očividne spisovné a neznamená to nejaký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
diamantiky kamienky a picoviny su zlo
ale taky normalny kruzok...
ale moc nie
čo tam po tom,či sa to babám páči,mamka ti to aj tak zatrhne
fakt sa mi to nepaci
Akože chalanské náušnice ? Hahaha...dobré
inak vies o tom, ze Cejl bol kedysi najlukrativnejsou ulicou Brna?
Nerozhoduj sa podľa iných, ale podľa seba.
Mne sa to až tak nepáči...
:3 :3
to muselo byť pekne dávno
ty budes kurva cool potom
Díki za ohlasy, asi je to skôr teenegerský doplnok, preto všetci hlasovali negatívne, no ako vravíte, ľúbi sa mi to, tak si to dám
@avieabbey Doteraz som to nevedel, lebo to nepodčiarkuje Som myslel že "nijaký" je nespisovné a teda že spisovné je "žiadny", ale je to očividne spisovné a neznamená to nejaký
ale na niekom sa mi to páči...
@matusha na koho sedí ten grietushin opis v komentári č.12 ?