Ak su pekne a PRIRODZENE spravene, tak sa mi gelace pacia, ale takych je minimum...vacsina zien co ma GL akoby praveze chcela vyhrat sutaz o najohyzdnejsie gelove nechty no a co sa tyka muzov, este ani od jedneho som nepocula ze by sa mu to pacilo. Ajaaaj vstavam, musim si urobit manikuru
Páčia sa mi len naozaj jemné v nude odtieňoch. Ale aj tak mi prídu veľmi nepraktické. A aj tak, aj keby sa mi páčili, nemohla by som ich kvôli škole nosiť
mne sa pacia, spicate jednofarebne, nie take jak magnetofonove pasky
ale jednak sa tym nicia vlastne nechty velmi, jednak som maniakalna housewife a asi by sa mi velmi casto odlamovali, a rada mam uplne skoordinovanu farbu laku so vsetkym a potrebujem ju preto casto menit
keď sa povedia gélové nechty, každý si predstaví také tie vytrblietkované hnusné gýčové ale také sa nepáčia snáď nikomu. mne sa páčia jednofarebné a muž by podľa mňa na prvý pohľad ani nespoznal, že nie sú pravé, pokiaľ nie sú kilometer dlhé.
nosim gelove nechty a v zivote som nemala viac ako jednofarebne a chlapci sa ma vela krat opytaju ci su moje nakolko ani nepoznaju rozdiel aj ked mam dlhe
Ja si to nemozem dovolit ani ved s mojim vyuzivanim nechtov na rozne funkcie od srobovaka az po jemne skrabkanie by toto bolo jak so sadrou na oboch rukach
Prirodzené je lepšie. Neviem si predstaviť čo také zložité môže brániť žene, aby sa radšej starala o svoje prirodzené nechty namiesto toho, aby ich prelepovala umelinou...
Ja tak nemám rád tento Birdz. Nechápem čo tu ešte robím kriste pane. Asi už odídem radšej.
Tu je 99% ľudí staromódnych debilov ktorí sa boja moderných vecí a vždy a všade má v anketách všeobecne menšinový názor aspoň 80% na Birdzi.
Som jediný ktorému sa to päči (zatiaľ) pretože pre ostatných je to určite mimo normál však buďme jak ovce preboha kto to kedy videl gelove nechty zalezme radšej do jaskyne kde nás čakajú ženy ale POZOR! Len prirodzené, chlpaté, smradlavé a bez mejkapu, inak vyhadzov!
ako mne sa páčia také jemné prirodzené telové odtiene... ale kedže viem ako vyzerajú nechty pod tým tak to nechcem na svojich... aj ked premýšlam nad tým momentálne, ked idem na svadbu ako takú jednorázovku... tak som na pochybách teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale jednak sa tym nicia vlastne nechty velmi, jednak som maniakalna housewife a asi by sa mi velmi casto odlamovali, a rada mam uplne skoordinovanu farbu laku so vsetkym a potrebujem ju preto casto menit
Tu je 99% ľudí staromódnych debilov ktorí sa boja moderných vecí a vždy a všade má v anketách všeobecne menšinový názor aspoň 80% na Birdzi.
Som jediný ktorému sa to päči (zatiaľ) pretože pre ostatných je to určite mimo normál však buďme jak ovce preboha kto to kedy videl gelove nechty zalezme radšej do jaskyne kde nás čakajú ženy ale POZOR! Len prirodzené, chlpaté, smradlavé a bez mejkapu, inak vyhadzov!
Aj ty nosíš gélovè nechty? Sa pochváľ s takýmito vecami keď hej