XY vám poslal správu na Badoo. Prečítajte si ju, kliknem a zaregistrujte sa Hneď mi to prišlo ako nejaká blbosť, kamarát mi potom hovoril, že je to nejaká sociálna sieť, ale je viac rozšírená v Amerike (akože 39,335,349 to je fakt divné ) No super ďalšia kópia Facebooku. Potom ale prišla druhá správa, tretia .... deviata, no super niečo mi vykráda facebookové kontakty. Jediný článok čo som o tom po dlhom čase našiel » mozektevidi.net/clanek/jak-se-v... hovorí že je to nejáka aplikácia, ktorej som povolil prístup do profilu, takže robot, snažil som sa odstrániť emailovú adresu z profilu, ale už je to asi aj tak jedno. Keď zadáte, neposielať ďalšie správy, za pár hodín vám príde ďalšia No pekne
Facebook bol v 2004 jeden z naj programov CIA pre kontrolu obyvatelov, ked niekto nieco spravi, nema sa kde skovat, lebo tam mas priatelov a vsetko, sice to mas aj na azete, ale tento web je nimi kontrolovany 24 hodin denne.
Mozes byt rada, ze tam nejake zatial mas Ale už to je jasne
raz mi to prišlo, mám 100% istotu, že v tom má prsty aj facebook, lebo toho človeka od kt. mi to akože prišlo, nemám nikde inde v kamošoch iba na FB, čiže ani on sa nemá inak ako dostať k mojim údajom...
zablokovala som chodenie ďalších správ a zatiaľ nič ďalšie neprišlo.
@michelangelo89 to len raz ked mi to prislo prvykrat som bola zvedava co je v prilohe ale mam dobry antivirus Nic okrem toho obrazku tam neni Som zvedava kolko mi to este budu posielat, lebo uz je to aj vyse mesiaca kazdy den
@pumaamravec ano toto s erotickymi pomockami chodi aj mne...prepokladam ze to je z tych letakov co som vyplnovala na festoch aby som mala plechovku energetickeho zadara...
podla mna nikto nezabrani tomu ked bude niekto chciet tak vam naroby zle ci mate internet alebo nie dnes ste zaregistrovany vsade tak to je asi jedno nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Facebook bol v 2004 jeden z naj programov CIA pre kontrolu obyvatelov, ked niekto nieco spravi, nema sa kde skovat, lebo tam mas priatelov a vsetko, sice to mas aj na azete, ale tento web je nimi kontrolovany 24 hodin denne.
Mozes byt rada, ze tam nejake zatial mas Ale už to je jasne
zablokovala som chodenie ďalších správ a zatiaľ nič ďalšie neprišlo.
@viollin ja som ale nic nevplnovala to len tak z nicoho nic zacalo