Prosim ak tu mate niekto skusenost s pisanim bakalarky prosim poradte ako co najrychlejsie a samozrejme co najlepsie napisat bakalarku (co najnizsia zhoda, ake zdroje pouzit a ako ...)? Mam nejaku cast napisanu len ide to pomaly Som z PRIF UK
- co najrychlejsie: budes ju pisat tak rychlo ako sa len da
- co najlepsie: budes ju pisat tak dobre ako sa len da
- najnizsia zhoda: budes kopirovat najmenej ako sa len da
- ake zdroje: vhodne k zvolenej teme
Tak musis pisat stale pokial to chces stihnut. To uz musis vediet co pouzijes. Ved do teorie aj tak asi vela toho nenapises z hlavy, kedze to je dane. To su poučky. Tak to môžeš citovať. A postup prace sa ti uz bude pisat lahko. Teda zavisi zase aky odbor a co v tej bakalarke mas. Ja som mal projekt vypracovany k tomu takze ten som opisoval. Bolo to dlhe ale aspon tu cast som vedel opisat lebo s tym som sa najviac kaslal pred pisanim este dost dlho hokus pokus kym som na to došiel
najrýchlejšie ju budeš písať týždeň pred odovzdaním a pri kontrole zhody si skús skopírovať tebou napísanú vetu a vložiť do google, ak ti nenájde zdroj z ktorého si čerpal a ani iné práce, ktoré čerpali z daného zdroju, si v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
- co najlepsie: budes ju pisat tak dobre ako sa len da
- najnizsia zhoda: budes kopirovat najmenej ako sa len da
- ake zdroje: vhodne k zvolenej teme
Do pici, co su toto za otazky.