Chcel by som sa spýtať, že ako je to s tou zhodou .. mam ju napísanu ale minimálne som sa inšpiroval internetom a max jednou prácou.. či sa do zhody započítava aj obsah a nazvy kapitol lebo tie jediné mam take isté ako jedna Bc práca predtým ..
akoze, ja ti fakt nepoviem ako to mas pomenovat, ani som tvoju bakalarku nepisala ani necitala, ale sak mne je to jedno v podstate. ale ked sa chce vsetko sa da.
Neries, ista zhoda je vitana. Nikde nie je napisane ze zhoda musi byt 0%.
Dokonca keby si mal aj 10-20% tak to len znamena ze si cerpal z inych zdrojov co si aj mal spravit. Len musis uviest zdroj aby to nebolo ako tvoja myslienka.
Dokonca ani velmi vysoke %-to neznamena nic pokial si to rozumne obhajis. Ta kontrola je len akysi indikator pre veduceho prace ze asi nieco nie je v poriadku. Ale ak to rozumne vysvetlis tak je to OK.
@strong1892 napr. Ústavný základ a podmienky volieb do Národnej rady Slovenskej republiky. Alebo zastupiteľská demokracia v súvislosti s voľbami do Národnej rady Slovenskej republiky.
@sylver987 no ano ako mam aj iné zdroje ale väčšinou mám aj tie ktoré mal on no tak mam troška obavy .. ale zase nemôze mi vyhodiť ktovieaku zhodu len zo samotnych zdrojov a nadpisov... pokial ide o samotny text tak som sa snazil menit slovosledy resp pouzivat synonymá ..mne hlavne ide o to aby som neprekročil 30%
ak si sa "neinšpiroval" internetom a inými prácami myslím si, že sa nemáš čoho báť ako je to písané vyššie, istá zhoda musí byť. Nás teraz strašia tým, že ak budeme mať 0,00% tak sa to bude prešetrovať, lebo to nemôže nastať ... takže no stress
@strong1892 ja co viem od kamosa, tak on kvoli zhode daval namiesto medzier 0 a zafarbl ich na bielo co vyzeralo v podstate ako medzera, ale program to nedokazal identifikovat. Ci to je v skutocnosti pravda zarucit nemozem. Ale aj tak vela stastia
@bangbangboom pri BP som aj ja mala nulu aj viacerí spolužiaci... len teraz prišli s tým, že to je podvod.. neviem akú rovnicu použili pri tomto zistení, ale oni vedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dokonca keby si mal aj 10-20% tak to len znamena ze si cerpal z inych zdrojov co si aj mal spravit. Len musis uviest zdroj aby to nebolo ako tvoja myslienka.
Dokonca ani velmi vysoke %-to neznamena nic pokial si to rozumne obhajis. Ta kontrola je len akysi indikator pre veduceho prace ze asi nieco nie je v poriadku. Ale ak to rozumne vysvetlis tak je to OK.