Ako velmi kontroluju pracu pri obhajobe s protokolom originality? obsah som davala robiť kamoške,kedže som nestihala a až po nahrati som si všimla,že mi tam chyba 1. kapitola a zaver.chcela by som to doplniť,ale mam obavy, že si to všimnu a ako to obhajim
radšej to tam nedávaj a prípadne sa ospravedlníš, že si si to nevšimla ako by ťa mali označiť za plagiátora alebo podvodníka lebo potom už nevysvetlíš že si doplnila iba obsah a nie aj časti textu
Ako reálne to, že to nie je označené v obsahu neznamená, že to bude problém pri obhájení si práce. Ale dal by som o ton vedieť určite minimálne školiteľovi, že čo navrhne.
jasné, že to nebude problém, proste chybička sa stala ale (aspoň my sme mali) v čestnom prehlásení, ktoré podpisuješ je písané, že vytlačená forma je totožná s elektronickou a ak by zmenila vytlačenú, môže to byť problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov