prvú tretinu som napísala v januári, potom niečo v apríli, a potom bolo jasné, že nestíham, tak som ju odovzdávala až v júli. tie dve tretiny som zbúchala od nedele do stredy po Pohode. na céčko jak pán
no ono záleží aj na tom, či Ti je tá téma blízka, máš o nej niečo preštudované, či máš nejakú "osnovu" ako tá práca bude vyzerať, čo všetko tam spomenieš, lebo ak máš ako-takú predstavu, tak nie je problém napísať ju aj za pár dní.
Naozaj nie je problém napísať 20 strán, nezaberie to veľa času, len musíš o tej téme niečo vedieť.
Pár mesiacov, ale pripravovala som si to dlhšie, asi od septembra. Lenže mala som dosť zložitú tému, ktorá ma síce veľmi bavila, ale veľa času mi zaberali preklady z angličtiny.
začala som na konci marca a v na začiatku júna odovzdávala, a to by sa to dalo minimálne dvakrát rýchlejšie a obsahovalo to aj projekt, nielen písanie.
Ja ju pisem teraz. A vyzera asi takto - prvu kapitolu mam zle, chybaju mi knihy, takze nemam ani len ponatia ako zbucham 4 citacie na kazdu jednu stranu. O druhej a tretej kapitole sa ani nevyjadrujem, pretoze to nemam ani ponatia. A mam ju odovzdat do konca aprila. Takze ma ide od nervov porazit. A velmi sa tesim na konecnu upravu - tam si vo worde uplne zrusim nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Naozaj nie je problém napísať 20 strán, nezaberie to veľa času, len musíš o tej téme niečo vedieť.