Balenie báb respektíve žien ( nie do darčekového papiera )
Ako mám kamarátke vysvetliť, že čo robí chlap, keď ju balí? Proste, že ona nevie rozoznať, kedy sa normálne bavia a kedy ju balí nejaký chlap...proste to chovanie... ako to vnímate vy? Viete to nejako popísať? Ideálne by bolo aby ste sem napísali ro
Skutočne si ju váži, má k nej viditeľnú úctu.
Ak by som s ňou chcel byť nie kvôli vzťahu, som jej tlačil do hlavy kaleráby, ktoré samozrejme už každá žena vie rozoznať. Ak mi záleží na tom, aby bolo šťastná tak si k nej budujem úctu, dôveru, priateľstvo... lebo to je základ pevného part. vzťahu. Ak mám byť partnerom, tak sa ním musím stávať časom, a nie to chcieť urýchľovať, bez toho, aby som pracoval na sebe. (nehovorím o svaloch, postave) :letim:
Bud zaujem nema, alebo ma, ale na zaciatku este nevie, o co vsetko. (ofc v standardnej situacii, nie v predposledny vecer na dovolenke, kedy je jasne, ze uz nikto nikoho znovu neuvidi)
@2 a potom ta odsunie do role friendzOny @A neviem, ja vzdy vidim chlapov balit zeny na alkohol, tlacenie kalerabov do hlavy, na penaze, na auto.. Vzdy len za jednym ucelom, len aby sa s nou vyspali..
Spravaju sa jak kkti
ja ani sám neviem kedy normalne konverzujem a kedy balim. naschvál nebalim, bo ja som zdegenerovaný a neviem to ale podvedome sa mi to vraj darí, tak ...
Ono to je dosť ťažké keďže každý má iný spôsob balenia. Ja tak nejak vždy podvedome rozpoznám, kto má kamarátske úmysly a kto aj niečo viac... Ale myslím že, je to viditeľná snaha zapáčiť sa, neustále komplimenty a schopnosť obety a také dobré skutky resp. veci aby ju potešil z čisto "nezištného" hľadiska. To je také to priame.
Chcela som sa rozculovat, ze to je predsa ocividne rozpoznatelne, ale potom som si spomenula na svoje trojhodinove nechtiac rande s chalanom z KCcka, o ktorom som si myslela, ze sa chce len rozpravat o fyzike
@jurito myslim si, ze mas pravdu s tym tlacenim na to aby ju cim skor dostal ale travit mozu cas spolocne aj iba kamaratsky a bez komplimentov, ked spolu spia
@georg21 samozrejme ze som to prikraslila ale zas pravdou je, ze vela chlapov co sa mi prihovori, tka to robia za ucelom balenia ma a nie s uprimnym zaujmom ako sa mam
tiež najprv som si myslela, že sa to rozoznať nedá ale potom som si uvedomila, že každý chlap čo sa so mnou snažil baviť a zaujímať sa o mňa tak ma aj balil a tí, čo ma nebalia tak sa so mnou ani nerozprávajú ani nič, Čiže v mojom prípade je to očividné. A také, že baví sa so mnou lebo chce byť kamarát sa mi nestáva, čiže kamarátov ani nemám
@xxar3s neviem prečo si myslíš, že si niečo namýšlam ale zas až tak vela chlapov sa so mnou nebaví aby to bolo ťažko uveriteľné. (baviť znamená viesť nejakú dlhšiu konverzáciu a zaujímať sa o niekoho a nie pozdraviť sa)
Kazdy inteligentny chlap vie, ze na to, aby ho baba chcela na vztah, musi ho aj chciet na sex - > najlahsie je to zisit tak, ze zisti, ci ma sexualny zaujem. Takze chlap bali zeny, lebo chce mat s nimi sex, ale maloktory chlap to robi len preto, aby mal len sex...len proste zeny robia to iste, nebudu balit chlapa, s ktorym chcu vztah bez sexu
Chlapi neidu sa rozpravat s babami, aby boli kamarati, predsa...nebudte deti Vzdy, ked je chlap dlhsie mily a zaujima sa o zenu, bali ju...rychlost je indiividualna...a i ked ho baba odmietne a on sa na nu vyserie, tak mohol mat i zaujem o vztah, ale kedze ho odmietla, tak vie, ze kde nie je sex, tam nie je vztah.
@kittyboo tie tvoje statisiky su mimo...zabudla si na chlapov, co ta balia cez birdz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak by som s ňou chcel byť nie kvôli vzťahu, som jej tlačil do hlavy kaleráby, ktoré samozrejme už každá žena vie rozoznať. Ak mi záleží na tom, aby bolo šťastná tak si k nej budujem úctu, dôveru, priateľstvo... lebo to je základ pevného part. vzťahu. Ak mám byť partnerom, tak sa ním musím stávať časom, a nie to chcieť urýchľovať, bez toho, aby som pracoval na sebe. (nehovorím o svaloch, postave) :letim:
nie ze bali na sex/bali na vztah/nebali
Bud zaujem nema, alebo ma, ale na zaciatku este nevie, o co vsetko. (ofc v standardnej situacii, nie v predposledny vecer na dovolenke, kedy je jasne, ze uz nikto nikoho znovu neuvidi)
@A neviem, ja vzdy vidim chlapov balit zeny na alkohol, tlacenie kalerabov do hlavy, na penaze, na auto.. Vzdy len za jednym ucelom, len aby sa s nou vyspali..
Spravaju sa jak kkti
zvysnych 10% sa nazivo hanbi a bali ma cez FB
A ak som si chcel s nejakou len zašmýkať, tak som nieže tlačil, ale priamo naznačoval či chce ísť rovno na vec...
Chlapi neidu sa rozpravat s babami, aby boli kamarati, predsa...nebudte deti Vzdy, ked je chlap dlhsie mily a zaujima sa o zenu, bali ju...rychlost je indiividualna...a i ked ho baba odmietne a on sa na nu vyserie, tak mohol mat i zaujem o vztah, ale kedze ho odmietla, tak vie, ze kde nie je sex, tam nie je vztah.
@kittyboo tie tvoje statisiky su mimo...zabudla si na chlapov, co ta balia cez birdz