chalani je pre vas cennejsia baba ktoru si ziskate sami alebo ktora vam s tym trocha pomoze alebo sa ona skor spyta ci s nou chces chodit? a ako sa vy vlastne date ziskat?
@Waiqiki ak sa JA rozhodnem že s dievčaťom chodiť chcem asi to znamená že ju ľúbim (milujem je silné slovo v mojom veku) ta mi nieje menej cennejšia keď trošku pomôže...
ja som sa okrem jedneho chalana pytala ci chcu so mnou chodit..keby cakam dokym sa ma to daktorí opyta tak aj zosediviem asi budim hrozu ked sa ma to nechcu opytat
Tak obecne platí že chlap by mal byť ten lovec a mal by si uloviť tu svoju vysnívanú ale...................vo chvíly ked začne človek formovať všeobecne platný zmysel života, prestáva mať život zmysel.......
@15 no, u mňa to bolo skôr tak, že sa mohol snažiť jak chcel, mne to nedošlo, a ak to povedal na rovinu, tak som tomu neverila dosť zlý prípad ... a aj tak si myslím, že keď príde tá najideálnejšia, tak pôjde športovať s tebou
prejaví záujem ona a tým dopomôže s premáhaním povedať ...určite niečo lepšie než chceš so mnou chodiť? lebo je to naozaj detinské ale skôr si postaviť základy vzťahu na slve ľúbim ťa...a keď je na to ešte skoro tak stačí pekný úsmev a následné opätovanie
minule mi na FB padla do oka jedna vec, no velmi sa mi to zapacilo....nieco v zmysle:
"tell me that you want to be with me or I`ll never figure it out"
v preklade
"povedz mi, ze ma chces lebo na to nikdy nepridem"
No nevadilo by mi keby baba trocha prebrala iniciativu, aspon trocha viac naznacila, ze ma naozaj zaujem, aby som sa znova nemusel zbytocne strapnovat alebo ukoncovat dalsie priatelstvo
hehe minulemi starka hovorila že chlapou z našej rodiny vždy museli zbaliť ženy resp. im museli pomoc uputať na seba ...nikdy neuputal chlap A že nieraz museli čeliť konkurencii Tak mna tieš balili baby resp. dali o sebe vedieť že maju záujem ...ale neviem či je tu taký velký konkurenčný boj
nikdy som sa nikoho nepytala ci chce so mnou chodit a nikto sa to nikdy nepytal mna chodenie podla mna zacina inak a romantickejsie..alebo nemusi ani romantickejsie ale vacsinou pritom netreba slova hlavne nie hentu sprostu vetu nie len z vlastnej skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
"tell me that you want to be with me or I`ll never figure it out"
v preklade
"povedz mi, ze ma chces lebo na to nikdy nepridem"
No nevadilo by mi keby baba trocha prebrala iniciativu, aspon trocha viac naznacila, ze ma naozaj zaujem, aby som sa znova nemusel zbytocne strapnovat alebo ukoncovat dalsie priatelstvo