Čo si myslíte o trende, že dievčatá balia chalanov. Chcela by som vedieť do akého svetla sa dievča dostáva, keď prejavuje o chalana záujem... či to nevyvoláva skôr u chalana opačný efekt..Pretože dievča sa potom stáva akoby ľahkou korisťou a vtedy vacsino
No, keby o mňa nejaká baba usilovala a bola by mi sympatická a páčila by sa mi, tak by som bol asi najšťastnejší človek na Zemi
Je to velmi individuálne. Záleží všetko od toho, aký ten tvoj "cielový" chalan je. Možno je extrémne introvertný alebo čo ja viem. Ak o neho máš záujem, tak mu to povedz. Porozprávaj sa s ním.
ja som niekde pocula ze sa to chalanom paci...ale asi nie vsetkym.mozno je teply ale podla mna by si ho nemala ignorovat ale skusit s nim pokecat o tom.a mozno ho aj zbalis.
Mna si naslo jedno dievca a bolo to velmi prijemne..ked som sa dozvedel, ze sa jej pacim tak ma nemusela ani balit nejak namahavo, boli vzajomne sympatie. Takze kazdopadne, DIEVCATA BALTE CHLAPCOV JE TO ROVNAKE AKO KED CHALAN BALI DIEVCA....Zijeme v 21.storoči
No ja som zbalila jedneho chalana a boli sme spolu devat nadhernych mesiacov a nic nelutujem Bolo to pekne a ani on sa nestazoval. Zazili sme fakt pekne casy
A akym sposobom prebiehalo to balenie?(---to Dubacik---) Existuju vobec zarucene dobre navody... alebo co mam urobit, aby si ma nejakym sposobom vsimol? Ja ho napr. vidavam vacsinou len na diske...
Myslim ze keby prisla za nejakym chalanom a povedala: "Lubim Ta", tak to asi neprejde..lenze toto moje tvrdenie je dost objektivne, takze sa sam zan pokáram a uz nejdem na tuto temu nic hovorit...PROSTE SA HO OPYTAJ CI BY SA NESIEL S TEBOU PO SKOLE VON ALEBO SA HO SPYTAJ CI MA CHUT NA CAJ/PIVO/KOFOLU/COKOLADU/VINO...BOZKAVANIE..ATD.Len hlavu hore a smelo za niiiim good luck
Hello, aj ja som raz zbalila super chalana priamo v skole, vydrzali sme spolu 6mesiacov, a boli naozaj nadherne, ale prva iniciativa prisla odo mna, takze holky, chodte na lov!
Ja som tiež za balenie chalaňov babami.Ja som si svojho terajšieho priateľa tiež vlastnoručne ulovila a sme spolu rok a pol a on mi vravel, že bol nesmierne rád, keď som ho zbalila ja, lebo bol desne hanblivý a prvý krok by sa asi neodhodlal urobiť.Tak len smelo do toho, je to sranda!
no ja vam poviem.. mja kamoska bola starsne dlho zalubena do spoluziaka a aj on do nej a obaja su taki hanblivi, ze nedokazali spravit prvy krok. No nakoniec som kamosku dokopala a ona mu povedala co k nemu citi a uz su spolu dva mesiace su strasne zlati.. tymto vas len chcem povzbudit: baby, ak vidite, ze ten chalan stoji za to, naberte odvahu a chodte do toho! Inak aj vsetky moje vztahy sa zacali vzdy z mojej iniciativy
cavko,inak ako aj som si ulovila terajšieho chalana,je to super,myslela som že jeto stratene a sme spolu 7 mesiacov,dakujemi často,že som sa ozvala prvá,chichi.fakt,smelo do toho.držím palce
Ked nejavi zaujem, su dve moznosti. Prva: asi sa mu nepaci ziadna = trochu alebo este vic teply, druha: povaha je u kazdeho ina a kazdy ma svoj vlastny svet, kde hra cely zivot hlavnu rolu. Obcas sa do toho sveta pozriet a snazit sa hrat podla rules v tom jeho svete. To pomaha. Ak ani to, tak zelam vela trpezlivosti. Btw: ak je nejaky normalny, tak sa stretnutiu po skole branit nebude. Ale musi to byt fakt nezavazne. Inak, ak ma naval v skole a tak, tak zase len ta trpezlivost.E
Nechce mi niekto pomôcť?neviem ako mám zbaliť jedného chalana.No je to také trapné že ked ja okolo neho prejdem tak mi povie či nechcem žuvačku a to preto lebo som si zvykla minulý rok kupovať v jednom klube u nás žuvačky ale len vtedy ked tam bol on lebo som ho chcela vidiet a inu moznost som nemala lebo inokedy som ho nevidala na ulici a pod. .Tak mi poradte ako ho mam zbalit?co mam spravit?
Podla mna by mali aj dievčatá baliť chalanov. Napr. jeden moj kamos sa iba necháva balit.Este sam nevysiel po ziadnej babe. Jemu to vyhovuje. Ja balim baby a ked baby bali mna tak to neva sak uplne normal...
hm no mozno len nevie, ako ma zareagovat keby si sa s nim chcela stretnut.... aj ked sme v 21. storoci poznam chalanov ktory su este stale skalopevne presvedceny, ze baba ma urobit prvy krok... mozno len fakt nevie ako reagovat....
no myslim,ze v dnesnej dobe je vazne jedno kto koho zbali,ide tam hlavne o to,ze ci su na oboch stranach sympatie,aj ja som zbalila chalana bolo to v pohode. Mozno je to uz tak zakodovnane v nas,ze sa bojime,pretoze zväcsa to robili chalani a nie baby,asi sa niekto boji,ale tak treba zobrat odvahu a skusit to,sice ak by to nevyslo,bude to chvilku trapne,ale ono sa to za chvilku ututla,nemas co stratit. Na zemi je este tolko chlapov a mozno aj v tvojej blizkosti taki,co sa im pacis,len o tom nevies
Poviem ti, ja som to skúšala a vyšlo to, ale zistila som vtedy, že aj ja som sa zapáčila jemu a ako sme sa hneď dali dokopy tak ma to po 2 týždňoch rozišli .. lebo ja som ho ani moc nepoznala a to, keď poznáš len jeho výzor zrejme nestačí...bol úplne iný ako som si myslela!
awojky no ja mam taky problem ze som spoznala na diske jedneho chalana a brala som to ako vzdy ulet nie na jeden vecer ...len on sa mi hned na druhy den ozval na pokeci zacali sme si pisat na nete cim viacej kazdy den do vecera potom sme sa stretavali v jednom klube u nas kazdy vikend ...len ja som sa namotala na neho a po mesiaci som zistila ze je super a ze ho mam rada tak som mu to povedala ......on mi na to po vedal ze by aj chcel nieco riesit ale ze nechce babu ........jeden vikend sme boli spolu a chcelo som to pocut tak ze o mne nestoji a ze ma proste nechce a povedal mi ze mi to nepovie .......a potom na nete mi povedal ze to nie je tak ze ma nechce ale ze si chce uzivat s kamaratmi a tak nie .....a teraz mi prestal pisavat tak na nete a ked sme v tom klube obaja tak sa iba pozdravi a ani nepride za mnou nic proste ......tak mi poradne co mam urobit ako to mam brat teraz ze mam n a neho zabudnut ci ako ja neivme mam zmiesane pocity aj ked stale ho mam v mysli a nemozem na neho zabudnut ( poradte prosim???????
heh..ja som vcera mojho zbalila..alebo skor povedane zvieedla .... na taku maluu neškodnú ale zato priemnu činnosť..ale myslim ze jenmu to bolo priemnejsie nez mne.... hhh.... kks....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Je to velmi individuálne. Záleží všetko od toho, aký ten tvoj "cielový" chalan je. Možno je extrémne introvertný alebo čo ja viem. Ak o neho máš záujem, tak mu to povedz. Porozprávaj sa s ním.
za to, aby som sa o nieco pokusila, takze niekedy sa posnazim nabrat odvahu
PS Aj ten dotycny je fakt neuveritelne hanblivy
a inak ZAPHIR uplne suhlasim s tvojim nazorom
a mali by sa vsetci spolu liecit na STARYCH NOHAAACH =DDD ups horach =DDD
tak vsetci hybaj na liecenie pridu aj baby =DDD