Nie som chalan, ale k balerínkom. Neviem v tom chodiť, takže je úplne jedno či ich mám alebo nie. Teda keď balerínky tak len tie fejky kde je cez ne remenček
Ani ja nie som chalan ale môj názor k balerínkam je taký, že si pamätám, že pred pár rokmi sa mi neskutočne páčili a teraz by som ich na seba nedala. Mám jedny a tie nosím len ked idem zo psom von
ešte k tej @1 takže -> balerínky teda nenosím, lebo v tom neviem chodiť, sa mi to vyzúva a po druhé nepáči sa mi to.. a po tretie myslím že chalanom je úplne jedno čo máš na nohách,.. aj tak ti nebudú obdivovať aké nádherné a úžasné máš tie balerínky
absolútne nie som teniskový typ, nosím ich a páčia sa mi (nekupujem prvé čo prídu pod ruku ale dlho si vyberám a kúpim kvalitné a také, čo sa mi naozaj veľmi páčia)
môžu byť, štíhle nohy a pekné členky a vyzerá to v pohode. pre mladšie baby je to super, lebo 14ka v lodičkách je taká nepatričná. ale keď má baba plnšie nohy tak to nevyzerá bohvieako.
a záleží strašne na tvare lodičiek...teraz sa všade predávajú také čo sú strašne vykrojené na špičke, že prsty vidno. do toho treba pekné úzke chodidlo...ktoré ja nemám preto v tom vyzerám ako kačička
keďže nenosím šľapky ani žabky ani žiadne sandálky a chodiť v botaskách cez leto je otras, áno nosím.. páčia sa mi... teda nie všetky aaa chodiť v tom viem a halvne trebá dobré aby sa v tom chodiť dalo
asi som divná ale ja som teda ešte nenašla balerinky v ktorých by sa mi nedalo chodiť... a keď sa vyzúvajú treba si kúpiť menšie, veď to sa roztiahne ! aj ja mám nohu 37-38 ale balerinky mam 36....1.krát som si ich obula a myslela som že ma porazí ak sú mi malé, no nakoniec sa roztiahli a sú úplne pohodlné,...a prepáčte tí ktorím sa to nepáči ale čo si má obuť baba k sukni alebo k šatám keď z opätkov bolia týždeň nohy, trpí chrbtica a pod. hádam nie botasky... ale to je vec vkusu... ja napríklad nemám rada tú "podrážku s látkou čo sa omoce okolo členku" neviem ako sa to volá....ale strašne sa mi to nepáči a ak by som mala dať za hento 15 € tak to radšej budem chodiť bosá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a záleží strašne na tvare lodičiek...teraz sa všade predávajú také čo sú strašne vykrojené na špičke, že prsty vidno. do toho treba pekné úzke chodidlo...ktoré ja nemám preto v tom vyzerám ako kačička