V poslednom čase sledujem v mojom okolí veľa obáv ísť na dovolenku do krajín ako Anglicko, Francúzsko, Nemecko, Turecko dokonca aj Chorvátsko, proste ísť kamkoľvek. Tieto obavy mňa dosť iritujú, lebo zabíja sa vždy, v každom veku a prečo by som sa mal ja báť ísť teraz povedzme do Ríma. Čo je v Európe?
Stanné právo? Lebo ľudia sa tak chovajú a ja si niekedy búcham preto dlaň o čelo s snažím sa ich upokojiť nech len cestujú. Aký je Váš názor? Tiež sa bojíte ísť povedzme do Londýna?
Moc necestujem, a asi by mi to nebolo vyslovene jedno... Ale neriešim. Však to je to čo chcú dosiahnuť, aby sme sa ich všetci báli. To ja sa pritom len viac bojím nás samotných...
Ja som stale toho nazoru ze ked ma ma nieco zabit tak ma to zabije..ci uz to ma byt teroristicky utok alebo mi padne furik na hlavu to je fuk cize je uplne jedno kde som
Nebála (by) som sa, radšej ísť a risknúť to, ako si potom v starobe vravieť, že som nikdy nikde nebola len kvôli strachu veď v podstate, stať sa môže hocikedy, hocikde, hocičo
Do európskej krajiny by som sa nebál cestovať, ale určite by som sa však vyhýbal niektorým miestam s vysokou koncentráciou ľudí, napr. metro. Ak už človek ide na nejaké turistické miesto, tak minimálne byť ostražitý. Či už kvôli terorizmu alebo pouličným zlodejom, ktorí takéto miesta vyhľadávajú.
Ako pise @wewo a @obrvonjottr , okrem krajiny je podstatnejsie, na ake miesta ides, v akej spolocnosti a ako sa tam spravas. V zapadoeuropskych metropolach su nebezpecne stvrte, kam sa boja chodit aj domaci.
Tak narychlo mi napadol berlinsky Wedding, kam by som sa ako zena sama fakt neodvazila.
Ale zase nechat sa uplne paralyzovat a nikam nechodit (ani do Chorvatska vylihovat na plaz) je tiez prehnane.
Ale zase co, kto sa boji, alebo nemoze cestovat z inych dovodov, aj doma je pekne My sa chystame do Tatier a pocas toho absolvujeme aj festival Vychodna, na co sa fakt tesim a ani mi nie je luto, ze nejdeme von dovolenkovat.
Nuž nemám sa čoho báť. Tá pravdepodobnosť, že by sa stalo práve mne niečo je dosť malá... Omnoho viac sa bojím občas sadnúť za volant keď vidím akí neschopní a zlí sú naši šoféri a na svoju obranu si chcem kúpiť Q7
Okrem Iraku, syrii a možno ešte niečoho . Pretože to nieje o strachu ale o zdravom rozume. @laurikaaa môžeš vygooglit " isis war crimes " a daj obrázky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Stanné právo? Lebo ľudia sa tak chovajú a ja si niekedy búcham preto dlaň o čelo s snažím sa ich upokojiť nech len cestujú. Aký je Váš názor? Tiež sa bojíte ísť povedzme do Londýna?
Na mna to celkom plati no
Vseobecne som v tomto velmi bojazliva a opatrná pri spoznavani novych kultur.
A celkovo proste kym to nie je priamo vojnova zons tak mi to je jedno
Tak narychlo mi napadol berlinsky Wedding, kam by som sa ako zena sama fakt neodvazila.
Ale zase nechat sa uplne paralyzovat a nikam nechodit (ani do Chorvatska vylihovat na plaz) je tiez prehnane.
Ale zase co, kto sa boji, alebo nemoze cestovat z inych dovodov, aj doma je pekne My sa chystame do Tatier a pocas toho absolvujeme aj festival Vychodna, na co sa fakt tesim a ani mi nie je luto, ze nejdeme von dovolenkovat.
@14 propagácia Half-Life 3
celkom casto som chodila do amstu a aj tam ma uz chytala taka panika na letisku a nebolo mi tam zrovna prijemne
nemecko, francuzsko a anglicko uplne vylucujem zo svojho cestovania aktualne keby si mam vybrat idem do statov kde nic nebolo a aktualne nieje
@laurikaaa môžeš vygooglit " isis war crimes " a daj obrázky.