a čoho sa asi tak báť, že ma čiste náhodou postriekajú svojou krvou, dostane sa mi do rany ktorú budem čiste náhodou mať, alebo ma čiste náhodou znásilnia a dostanem to od nich?
@candy36 no vidiš, sle je tu šanca, napr. máš vyražku napr. a tak..a ked sa to riziko rpeniese z roviny hypoterickej, do roviny , že sa realne rozhoduješ, tak je to vážna otazka..
V Afrike je toľko chorôb ktoré sa prenášajú vzduchom, dotykom, hmyzom a pre nás by mohli byť smrteľné(Tuberkulóza, malária, Ebola....) a vy sa bojíte AIDS ktorý sa prenáša defakto len krvou a sex. stykom?
Nie nebál by som sa učiť ich písať v Afrike.. ale bál by som sa o nich starať v zmysle dozerať na ne keď pobehujú po celej izbe a hrajú sa atď. lebo lahko ťa možu zaškrabuť, možeš dojsť do kontaktu s ich krvou.. a človek má na tele malé ranky o ktorých ani nevie napr. po holení, po jebákoch atď a
@obo2242 otazka neznela ci by si sa staral o chorych africanov, ale ci by si sa BAL STARAT o deti, KTORE MAJU AIDS (napr. v afrike). co je dost rozdiel.. a to ako povysenecky si to napisal, akokeby si nimi opovrhoval, je najsmutnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
lol...
a inak, nemyslím že by tam bolo riziko väčšie než asi 0.0005% a to som ochotná podstúpiť
každý má právo na svoj názor a postoj či už pozitívny alebo negatívny..tak nechápem..žijeme predsa v demokracii