Na polici v hrnci tam volaco mrnci, take oci malo skoro nas zozralo... Dodnes si tu znelku pamatam, mozno uz za tie roky si niektore slovicka vymienam ale to neva...
@narazuvzdornaa ked sombola mala, tak som nehaj neriešila to, že raťafak je obluda
ale bala som sa jedneho programu, decka sa hrali v suterene nejakeho panelaka a tam bola taka hrozna melodia, bol tam klaun. a vždy ked som sa ocitla v nejakom panelaku, tak som sa bala, že pride ten klaun a unesie ma cez výťahovú šachtu niekde do podzemia
toto som mala praveze rada ale slniecko rukavicka toho som sa bala, sice si to nepamatam, iba mamka hovorila ze som bola v šoku a z harvepina som mala zmiesane pocity
nikdy ma tieto veci v telke nebavili, takze som to nepozeravala chvalabohu ale tu znelku mi niekto musel spievat lebo si ju pamatam ale nebala som sa jej, v mojich predstavach v tom hrnci bolo vzdy maciatko
ale mala som hrozny strach z detskej knizky Puf a Muf musela byt vzdy zavreta v skrini a raz som prekonala strach a zobrala som ju odtial a vyhodila ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
"To čo je? Slovenský pennywise?"
A ratafak ma teraz desi ovela viac ako ked som bola mala
teraz sa toho asi desim viac ako v detstve
inak.. pozeral niekto tieto chore detske programy uprimne rad, bez trvalej traumy?
ale bala som sa jedneho programu, decka sa hrali v suterene nejakeho panelaka a tam bola taka hrozna melodia, bol tam klaun. a vždy ked som sa ocitla v nejakom panelaku, tak som sa bala, že pride ten klaun a unesie ma cez výťahovú šachtu niekde do podzemia
a Raťafák ma tiež teraz desí viac než kedysi...