Na bazosi som si kupila vecicku . Baba mi to poslala na dobierku cez slov. Postu a sledujem si na nete balicek..no a dnes tam bolo ze zasielka nedorucena nezastihnuty adtesat ..no ale k nam nikto nesiel ...a zlty papierik este nedosiel pride az zajtra
Ak je adresát nezastihnutý, žltý papierik za odovzdá hneď do schránky. Potom máš tuším ešte 15 dní na vyzdvihnutie. Takže toho papieriku sa asi už nedočkáš ..Zásielku jej možno vrátili
zrejme si z dediny...balíčky domov nenosia, ale hneď do systému dávajú, že adresát nezastihnutý a dajú žltý papierik...ale ak vieš to číslo zásielky tak choj rovno na poštu a tam si ho pýtaj...určite je tam
Choď na poštu spraviť ródeo, že tam majú celkom bordel, ak si nedostala spomínaný žltý papierik. Daj im následne občiansky a nech ti balík ihneď nájdu.
máš 18 dní na vyzdvihnutie, nie 15
Adresát nezastihnutý je vtedy, keď ti balík doniesli a nebola si doma. Ak sa niečo také stalo, na nasledujúci deň by si mala mať spomínaný žltý papier v schránke.
@karbyhokonstanta u nás napríklad tiež ni...ale stalo sa mi, že aj dva dni to trvalo kým poštárka došla do nejakej dediny a dala žltý papierik...doviii
Ako uz bolo vyssie pisane, chod na postu (kde je ulozeny balicek) s obcianskym a vyzdvihni si ho. Nie vzdy su totiz tak slusni, aby skusili dorucit balicek, resp. aby nechali zlty papierik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
máš 18 dní na vyzdvihnutie, nie 15
Adresát nezastihnutý je vtedy, keď ti balík doniesli a nebola si doma. Ak sa niečo také stalo, na nasledujúci deň by si mala mať spomínaný žltý papier v schránke.