Objednal som si jednu vec z internetu ..... Keď mi príde napr o 16:00 taky žltý papierik do schránky ( doporučenka ) ,,, to znamená, že si môžem ísť hneď po balík, ktorý mi prišiel ? Alebo si poňho môžem ísť najskôr až na druhý deň ?
záleží od toho, či si bol doma alebo nie... teda či ti ten balík doniesli domov a nebol si doma, alebo ti len hodili papierik, lebo ak len papierik, tak môžeš si ísť po balíček automaticky, lebo poštár či poštárka alebo ktokoľvek iný v tom čase nedisponuje s tým balíčkom
@1 presne tak.. ale ak ti priniesli balik a ty si nebol zastihnutelny, potom je mozne ze roznasaju balicky a ten tvoj je pritomny v aute napr. potom logicky si pren ho prides na druhy den
No to je tak, že ten balíček je trochu váčší, dajme tomu že kocka s hranamy 40x40x40 (cm) .... takže tento balíček nemá so sebou, ale len mi hodí žltý papierik do schránky..... čiže v tom prípade si môžem okamžite ísť poto na poštu ? Pretože mne mama hovorila že ten balík príde na hlavnú poštu v mesta ....... a až po pracovnej dobe ho donesu na tu pošu na našej ulici ... no takže z toho dôvodu si môžem poňho ísť až na druhý deň
@drejka a je možne, že u nas ( prešov ) nechodi take auto s balíkmi ? .... pretože take auto som tu ešte nevidel ... proste keď mi príde len papierik do schánky žiadny balik rovno domov ... tak je to hneď na pošte ?
ak mas papierik na poste to maju.. kludne si pre to chod.. nam napr. baliky nosia autom postarky az domov. ak dostanem papierik, mozem ratat s tym ze est enbiekde rozvasa ine balicky amoj je medzi nimi. preto nechodi na postu hned.. ale ak vam davaju len papieriky a nire konkretne baliky az domov, potom na poste podla mna urcite bude
no, skús ísť na to logicky. ak ti dá teta poštárka do schránky lístok ráno alebo o čase, kedy vám zvykne rozniesť poštu, znamená to, že si nebol doma. balík má pri sebe. doroznáša ostatné balíčky a listy, príde naspäť na poštu, odovzdá balíky a až potom si po ne budeš môcť ísť. väčšine poštárov sa končí pracovná doba o druhej, takže teoreticky potom by tam už balík aj mohol byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Myslim ze zalezi teraz ale aj od toho ci si z vacsieho mesta, alebo dediny
Ak sa balíky v tvojej lokalite neroznášajú, môžeš ich ihneď
No to je tak, že ten balíček je trochu váčší, dajme tomu že kocka s hranamy 40x40x40 (cm) .... takže tento balíček nemá so sebou, ale len mi hodí žltý papierik do schránky..... čiže v tom prípade si môžem okamžite ísť poto na poštu ? Pretože mne mama hovorila že ten balík príde na hlavnú poštu v mesta ....... a až po pracovnej dobe ho donesu na tu pošu na našej ulici ... no takže z toho dôvodu si môžem poňho ísť až na druhý deň