Mám strašnú dilemu. Jeden kamarát ma už dlhší čas namotáva. Chodí za mnou, obíjma ma, túli sa ku mne, hladká ma...no proste správa sa strašne milo a všetci si už o nás myslia, že sme spolu..ale nie sme..má babu ((ale nie dlho). Prečo mi nedá pokoj, keď j
tak mu daj rázne vedieť, že nech ti to nerobí. predstav si, aké by to bolo nepríjemné pre jeho dievča, keby sa to dozvedela...pokiaľ je zadaný, kašli na ňho...z osobnej skúsenosti ti radím...nenechaj sa namotať, pokiaľ je zadaný
ta baba sa mu votrela, sama ho pozvala na jedno poldeci a asi mu aj sama napisala...ja som taka, ze ked ma predsa chalan chce, tak si ma sam ziska..nebudem sa mu vtierat...no a tak s nou asi nieco riesi...a pritom za mnou chodi, obijma ma, tuli sa ku mne a pozera na mna tym pohladom šteňaťa...raz mam chut znicit jeho, raz ju za to ze sa vesa na kazdeho chalana...mam chut pomsty..ved to poznate aj ked som mierumilovny clovek...a viem, ze by som to tiez nechcela, aby sa na mojho chalana vesala ina..
"Veď keď má niekto partnera, nepotrebuje sa zaujímať o iných." O takom, že nevera, si ešte nepočula? A nielen nevera, niekto si napríklad rád dokazuje, že si také niečo môže k tomu druhému dovoliť. Niekto môže mať akože rád svoju priateľku, ale necíti, že by sa mal "obmedzovať" len na ňu
mňa balil....a vymýšľal si sprostosti, že sa so svojím chalanom rozídfe a podobne. Neveril som mu ani slovo, číslo som mu nedal a keď sa teraz občas stretneme, tvárim sa, že ho nepoznám.
takých bolo. vždy som ich poslala dpč, okrem jedného.. s ktorým sme sa skoro dali po roku kamarátstva dokopy, ale potom si našiel inú, no balil ma stále, nachvíľu sa s ňou rozišiel a chodil von zase so mnou, ale keď som sa s ním odmietla vyspať, vrátil sa k nej. dnes keď ho stretnem, stále sa ku mne správa ako keby sme spolu niečo mali/chcel by mať. ale zase sa musím priznať, že kvôli nemu som sa rozišla s nejedným chalanom...
balil, a neraz ... lenze sa stotoznujem s nazorom, ze taky vztah s clovekom, co nema trochu zabrany a podvadza svoju priatelku, kym si uziva aj inde, to nie je pre mna .. jeden z kamaratov, ktory je zadany .. prisiel proste s verziou "ja ju neviem opustit, ale je to bludny kruh, ty si uzasna a chcem ta ako milenku" kde to sme? jasne ze som odmietla, tu su urcite zasady silnejsie ako chvilkove vasne .. a raz som sa dozvedela, ze dotycny je zadany az po case .. dostal sladke zbohom. Aj ked je to tazke, liezt do kapusty inej sa nevyplaca.Preco? Lebo to zivot zariaduje tak, ze co clovek urobi .. pociti aj on sam..
juuuuuuj... bila by som takych chlapov... nejeden zadany ma balil, a na vlastnej skusenosti mozem povedat, uskodis tym len a len sebe, pretoze takito chalani proste svedomie nemaju, takze im je jedno, co robia
Balil. Ono to začalo dosť nevinne, lebo ona na neho srala a on si zo mňa spravil bútľavú vŕbu. Lenže časom to neboli len rozhovory a útechy...zašlo to ďaleko. zašlo to príliš ďaleko. Rozišli sa. Začala som si to strašne vyčítať, neznášala som sa za to, že som sa jeho namotávaniu vôbec nebránila i keď som vedela, že má dievča.
Napokon to vraj nebola moja chyba, aj keď ja viem, že som mu k tomu dopomohla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
pozrieť jeho babe do očí keby sa to viac rozvilo a prasklo to... takže
by si uškodila jej,sebe a aj jemu ak by ho to aspon trošku mrzelo...
rada pre toho zadaného ...Chlapče, rýchlo, ale rýchlo odkopni svoju terajšiu, a vyhral si...si voľný a čistý
keby bol taký sladký, tak by mu ani na um nedošlo podvádzať, keď niečo nejde-tak to nejde, bol by sa už dávno rozišiel
radšej si capni ruku do dverí, bude to menej bolieť ako to následné trieskanie hlavy o dvere...aká si len bola sprostá
Napokon to vraj nebola moja chyba, aj keď ja viem, že som mu k tomu dopomohla...