V poslednej dobe mi dochádza chuť venovať sa fóru, pretože žiadne normálne témy tuna nie sú. 70% diskusií založí nejaký totálny magor, ktorý chce upútať na seba pozornosť... Je to hnusné, nechutné, fekálne.. Navrhovala by som zmeniť nejaké pravidlá, alebo
Súhlasím..Ked sa rozhodnem,že si idem kuknúť forum,teda to robím najčastejšie..som zhrozená.
Úplne nechutné a hnusné témy,z ktorých mi niekedy až príde zle.
Na tie o sexe som si,akotak zvykla,ved čo iné môžem robiť.Ale hentie fekalistické sú úplne .A preto,ked hlasujem v anketách,radšej nič nejem,ešte by to skončilo na klávesnici
Myslím že sloboda prejavu by tu mala byť, ale lepšie by bolo keby sme prestali na priblblé príspevky reagovať - potom by ich to možno omrzelo zakladať :-?
@wardog sloboda prejavu? prepáč ale nemyslím si, že slobodou prejavu je "choroba"určitých ľudí, ktorý zakladajú ankety, diskusie o tom ako vonia ich spodné prádlo po 4 dni, aký je pocit 2 týždne sa nesprchovať, čo za hovno mali dneska , akej bolo farby, "že je haluz nesplachnuť hovno 6 hodín a potom sa niekto z toho zbľuje" a podobne.
@merryy nehovorím že je to v poriadku ale aj tak možno sa nájde niekto kdo snim ma spoločné záujmy a sa spoznajú a môžu zdielať svoj čas spolu a nebude tu viac otravovať
ludia sa nudia a nevedia nicim normalnym zaujat tak pisu kraviny, mne osobne to nevadi na tu ani nexodim a na tom spodnom pradle som sa pobavila aspon vidno, ze s kym sa radsej netreba bavit a ak vam to vadi skuste napisat adminovi podla mna to bude najucinnejsie nex s tym daco robi on, nex to odsuhlasuje pred tym nez sa to forum alebo anketa zverejni, len druha vec je ci na to ma cas alebo xut a co ked aj jeho to zaujima
Je to pravda stuck_out_tongue:restala som sem v poslednom čase chodiť lebo už sa nedokážem ,,vypísať" a na niektoré témy sa dá odpovedať ledva jedným slovom
noo..niektore naozaj by nemuseli tu byt..ale uz len ked vidim, tak ani na ne neklikam mne je jedno..ake tu su... a naozaj..niektore sa najdu v pohode
aj mne sa niekedy nepodari vymysliet dobru temu ale tak..aspon som sa snazila
a hlavne by tu nemuseli byt temy, ktoré zakladajú tí najmladsi a hlavne o sexe, ze ci nie som tehotna a tak..pretoze iba zbytocne ich kazdy vysmeje a kazdy na nich potom nadava..
noooo a ban je vlastne relativna zaezitost pretoze som si tu vsimla jednu temu o stvordnovom spodnom pradle a toho by som teda isto zabanovala pretoze to znizuje uroven stranky a to sa mi ani trochu nepaci
aaaaaaale ja som raz zalozila anketu o kosatkach a to bola moja prva aa a na tu som aj patricne pysna
ale je potrebne rozlisit co je sranda a co je kretenizmus alebo ti ludia proste trpia lahkou mozgovou poruchou co je vo vasej reci aj hzperaktivita a nevedia co so sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Úplne nechutné a hnusné témy,z ktorých mi niekedy až príde zle.
Na tie o sexe som si,akotak zvykla,ved čo iné môžem robiť.Ale hentie fekalistické sú úplne .A preto,ked hlasujem v anketách,radšej nič nejem,ešte by to skončilo na klávesnici
@0 s tými podmienkami a banom SÚHLASÍM !!!!!
ale ved to tu uz bolo ze by sa malo davat ci je to dobra alebo blba diskusia/anketa
fakt, otravuje to viacero ľudí, nielen mňa.
@ammber nehovorím, že nie sú.. Sú, ale je ich väčšinou veľmi málo
@22snoopy davať mmmm... neviem, podľa mŇa by podobné ankety, mohli admini mazať...
@she jj toto by mohlo byť, mohli by admini to schvaľovať..
aj mne sa niekedy nepodari vymysliet dobru temu ale tak..aspon som sa snazila
a hlavne by tu nemuseli byt temy, ktoré zakladajú tí najmladsi a hlavne o sexe, ze ci nie som tehotna a tak..pretoze iba zbytocne ich kazdy vysmeje a kazdy na nich potom nadava..
noooo a ban je vlastne relativna zaezitost pretoze som si tu vsimla jednu temu o stvordnovom spodnom pradle a toho by som teda isto zabanovala pretoze to znizuje uroven stranky a to sa mi ani trochu nepaci
aaaaaaale ja som raz zalozila anketu o kosatkach a to bola moja prva aa a na tu som aj patricne pysna
ale je potrebne rozlisit co je sranda a co je kretenizmus alebo ti ludia proste trpia lahkou mozgovou poruchou co je vo vasej reci aj hzperaktivita a nevedia co so sebou
ja navrhujem schvalovanie ankiet/diskusii adminmi