Pomenili uplne spoje, velmi zriedili pocet trolejbusov/autobusov. Dnes v tej treskucej kose som skoro zamrzol pri cakani na ten blby trolej. A meskal asi desat minut. Odkial kedysi chodilo 7 trolejov, teraz idu tri. J
Ja som z Blavy a tvoju situáciu veľmi dobre poznám. Radím ti, ser na nich. Aj ja som písal sťažnostné maily na blavácku MHD a riť z toho. Zbytočne zabiješ čas. Uži si ho lepšie. Čau
Mám tip na eliminovanie blata na chodníkoch. Nevyliezaj von z domu/intráku Tu v Žiline som nepostrehol topenie. Je to pomerne zima, včera som išiel zo skúšky (a spravil som ju a išiel som cez kopec (máme tu taký velký kopec medzi intrákmi a fakultou), je z neho vidieť všeličo, mesto, v pozadí na horizonte hory, nádherný pohlad. Svietilo slnko.
mna nasralo, ze moji rodicia sa chcu stahovat do uplne rit dediny, presne vtedy ked sa ja chystam v pokoji zmaturovat.. konkretne medzi pisomnymi a ustnymi maturami .. ale sorryy! to nie je az taka banalita
Katey, cize oni chcu, aby si sa miesto ucenia radsej stahovala a mala bordel vo veciach a nemohla nic najst? No to je riadna kravina. Mohli by pockat, kym pojdes na vysku a vypadnes aj tak
No Tomasko, to som tvrdila aj ja... pomaly sa lucim s mojou nadhernou oranzovou izbickou a predstavujem si ten """nadherny""" 60 rocny dom, do ktoreho pojdem o mesiac -dva Ja vypadnem, ale utek bude krutyyy
Navyse je tam strasne vela inych veci. problemov a zalezitosti, o ktorych sa neda ani piasat a ostatne problemy( okrem celosvetoveho terorizmu) posobia naozaj ako banality ... ale VOLACO BOLO, VOLACO BUDE!!!
Diky! ste strasne zlati vsetci, ze zdielate rovnaky nazor diik ze vraj su susedia v pohode {tvrdia povodni 60-rocni obyvatelia } Dusan.. vies tebe sa to lahko povie, ze dom je super, ale ja som 18 rokov chovana na byte
moji rodicia sa chcu stahovat do bratislavy (sme z vychodu asi 12 tisicove mestecko) ale ja nechcem ved tu mam vsetkych znamych a podobne...ale tam byvaju moji surodenci a bola som tam na navsteve a zistila som ze je to celkom fajn byvat vo velkom meste... ale aj tak mi to tu bude chybat...
katey - ja som nepovedal, že dom je super. Iba som napísal, že je to iné, že by som chcel bývať v dome. Aj ja som 19 rokov chovany v byte. Ale občas mi z toho fakt prepína, že nemôžeš len tak vybehnúť von, ako sa to dá na dedine u babky.......
práve som dopísala úvahu o banalitách...a mňa nasrala dnešna hádka s mamou.... a ete včera som písala na pokeci nijakému neznámemu -dobrú nocku- tak nehovorím ani mame ked idem spať, ved´ on si to nezaslúžil, nepozná ma ani ja jeho-nefiem či je to banalita, no štve ma to...
rano v skole ma vytaca, ako mozu byt niektori ludia taky jebnuti...
v autobuse ma vytacaju cholericky soferi...
doma ma vytaca brat, ktoremu prave zacala puberta...
doma ma vytaca matka, ked zo mna niekedy urobi uplneho kokota aj v problem, v ktorych vobec neviem o com sa toci...
v potravinach ma vytacaju protivne predavacky, ktore namiesto toho aby riesili pokladne, tak stoja, piju kavu a pozeraju na tu jednu otvorenu pokladnu, v ktorej je mrte ludi.a ak im nahodou povies, ze preco to tak dlho trva, tak su hned urazene, ze co mi je do toho, oni predsa pracuju cely den a na pauzu na kavu maju predsa pravo...
a to je len zlomok toho co ma v poslednej dobe vytaca, mam dojem ako by som mal kramy
katey ty mas nejaku divnu skolu... na chodbach sa povaluju hovienka, potom riaditel ktory dokaze desifrovat ci je zenske alebo chlapske, volne hodiny v jedalni... predlllzene maturity... no mam dost
Aj ja sa uz zacinam citi ako v ustave.. normane nechapem.. :-I ale tak co mam robit?? aj by som sa isla pohadat do riaditelne ale zastupkyna je v porote na nemcine a ta mi zrovna moc nejde a zmaturovat by som rada takze mi neostava nic ine len s udivom pozerat a ucit sa ..
a viete co mna vzdy stve!!ze som sa narodila a zijem V LC,je to tu strastne,ludia vam vsetko zavidia,su falosny a stale ohovaraju za chrbtom...skola,to iste...a ked sa nahnevam tak musim ist za dvere,pripadam si ako uplny ponizenec...a stve ma aj to ze sa mi neodzravia niektory ludia ,..alebo ked na mna kricia ze moj pes nema kosik,ked sa obleciem pekne ale nie na lucenske pomery,kazdy sa na vsa pozera a vravi si,.preboha,ta ma co za handry a stve ma aj to ze ma stale kazdy zradi...co mam robit?
a zabudla som ze ma hroozne vytaca ze na koncorocny chce ist moja trida na hlupe kupko,kde sa ajtak ozeru..nebolo by pekne,niaka priroda,niake sporty,niake ine skoly,mila spolocnost..ale oni len chlast,cigy,sex,chlast,cigy,...
Sonia al---> inak ani ja sa necitim bohvie ako v spolocnosti vsetkych mojich spoluziakov, mam svoju V.I.P skupinu, ktorych mam rada a som s nimi schopna travit cas, ale inych nemusim. Podla mna je to prirodzene, ze nechces ist s ludmi, ktori nie su tvoja krvna skupina.. Myslim si inak, ze by si tam s nimi vydrzala, o to by neslo, ale citila by si sa ako 16 koleso na trojkolke.. je to tak, uplne viem o com hovoris.. Aj ja som taka, nevravim ze som abstinent, ale aby som sla na vylet len chlastat a sexovat to nie!!!! Vsetko s mierou..
Dufam, ze aj ty ziskas raz V.I.P skupinu, s ktorou pojdes na ten vylet a neboj to bude podla tvojich predstav!
neznasam ked pridem k nejakej doktorke, to je jedno akej, vacsinou su povahovo rovnake a ona sa so mnou bavi jak keby som s nou husy pasla... a este si aj dovoli ma zjebavat za to ze debility... to kde zijeme? nemala by doktorka drzat chrapinu a byt rada ze ma nejakych pacientov a spravat sa slusne?
Izd dik za dotaz.. ja sice nedavam tak uplne najavo, co si myslim (aj ked urcite ti inteligentnejsi pochopili), ale aj tak sa uz tesim , ked vypadnem a budem sa stretavat naozaj len s tymi, s ktorymi sa citim dobre..
ja nemam problem dat najavo co si myslim, a vacsinou dost vulgarne, co je casto na skodu...
ja mam niekedy dojem, ze som asi cudny, pretoze mi takto liezla na nervy aj vacsina ludi na zakladke (ale to som bol este dieta a bolo to skor v zmysle "on mi berie moju formicku")...
ale tychto fakt nenavidim, nemozem ich ani citit...
a niektori su aj taky riadne skurveni karieristi (co je dost zle, kedze vacsinou vyberaju ludi na skolske akcie a praxe, ktore potrebujem, aby som mal lepsi priemer, vyberaju prave oni...) a su schopni urobit cokolvek, aby ta zdiskerditovali.
Sorko, že ruším ale pred tým ako napíšete obsah vašej,banality, skúste si prečítať článok-Súrne pomôžte-a porozmýšľajte nad tým, či je tá vaša banalita opodstatnená..alebo je to banalita ako každá iná....
hej!máš pravdu Katey ....ja som však chcela poukázať na fakt, že to čo riešime sú fakt banality...a v tejto rubrike máme písať práve o tých/sekla som sa../...len neviem pochopiť...prečo!?prečo je ten život tak krutý...je NESPRAVODLIVY...á už viem, chcela som iba poukázať na jeho článok, aby sme si mohli porovnať naše banality a krutý osud...
vlastne som chcela vedieť, či budú ľudia schopní písať po prečítaní jeho príbehu svoje Banality...alebo budú uvažovať...nie nad svojími banalitami ale nad nešťastím iných...
Pozri, vo svete je vedla nestastia.. verim tomu, ze pribeh, ktory napisal Peto bol len jeden z niekolko stotisic-VERIM! je to smutne a musi to byt tak, ze sa musime proti niektorym veciam "obrnit" aby sme vobec boli schopni zit normalny zivot.. Neviem ci mi rozumies, ale myslela som to tak, ze hoci je to velmi smutne, zamyslim sa nad tym na chvilu, ale nemozem teraz zit z toho, ze aj taketo hrozne veci sa deju vo svete. A nadalej bude plynut aj moj zivot, v ktorom sa musia riesit AJ banality..takze tak..a okrem toho, aj mna zivot vycvicil k tomu, aby som tie uplne nepodstatne veci zhadzovala za hlavu :-I
Nastval vas uz tupy pohlad vasej sibnutej spoluziacky?Ktora si mysli ze je ta naj.,naj.,...ale pritom je obycajna k....a ja s nou musim sediet,volne miesto pre mna uz neostalo....alebo ked zacne cez hodinu rozpravat veci co vas ani trochu nezaujimaju,a ked jej poviete aby drzala papulu,tak povie:,,A myslis si ze mna tie tvoje veci zaujimaju?Ved ty niesi nic,ani nikdy nic nebudes,ty niesi pekna ako ja,ty nemas modre oci ako ja,,....no nezabili by ste ju?a ja sa citim tak podcenena,a vela ludi povedalo ze ona nieje ta naj.,...co si myslite je spravnejsia pomsta alebo ignoracia?
Takato inteligencna uroven ta ponizuje?? s takymto niecim sa absolutne nezaoberaj.. pozri, ak niekto nieje na tvojej inteligencnej hladine a navyse sa takto prejavuje, tak u teba nema ziadne miesto, proste neexistuje.. mas sa s nou o com bavit?? nie! tak ju ignoruj .. nech rozprava lavici o svojej krase a nech si na nu nalepi aj zrkadlo
Ti poviem, že podniku MHD ide čisto len o peniaze, spokojnosť cestujúcich pre nich vôbec nehrá žiadnu rolu. Sú to vyjebané hovada, ktoré v živote nič nedosiahli, majú malé penisy a preto sa vyzúria vždy na nás!
Mna kazdy den nasere niekto, to uz je jedno kto ale vzdy ma tak rozculia az k puknutiu , napr, ked mi kamarat da nejaku debilnu otazku (taku urcite nikto bevymysli len on) tak ho idem zabit alebo matka tak to uz ani nehovorim, najradsej by som skocil z okna, lol, teraz ako to pisem uz som nervozny, kua .
Bol som v jednu Aprilovu stredu s dvoma spoluziackami na prijmackach na jednej sukromnej skole, zatial co ostatni z triedy maly "vychovny" koncert,kde karaokovali nejaky spevaci Green Day a podobne.Neskor, v Piatok,ked sme mali hudobnu,ti, co neboli vtedy na vychovnom koncerte isli automaticky odpovedat a vsetci dostali patku (vratane mna).Ale ti ,co boli na """"""vychovnom"""" koncerte,dostali len tak jednodku.No nenasralo by Vas to?
Dobrý deň som spolu dramaturg relácie STV Reportéri juniori a hľadáme nových prispievatelou pripadne reportérovu do nasej reakcie. Jedna sa o konkrétne problémy mladých ľudí od 15 do 20 rokov nie všeobecné ale konkrétne tzn. že takýto prípad, absurdita, nezákonnosť proste témy s konkrétnym príkladom. Ak mate záujem pošlite mi prosím mail alebo vaše telefónne číslo ja sa vám ozvem. Dakujem
Naši chcú ísť do Štúrova.Triedna nás profesionálne podrazila keď nám natlačila do hláv že tam ísť musíme lebo to máme v školskej osnove.My sme sa dozvedeli od 1 profky - učí nás dejepis že na koncoročný ísť môžeme ale povinný?!" nie "!Keby som tie peniaze čo som dala za výlet vydrela ja povedala by som jej že si ich môže nechať ja ajtak nepôjdem.Večer to bude .....diska, čo keby bola u nás niekde v meste iba tedy by som brala ale tam kde neviem čo za ľud tam chodí,samý chlast,drogy,nevieš kto na teba v tom veľkom dave číha ....to nemusím! No a keď som povedala kamoške že nepôjdem upočul to spolužiak otravný jak rakovina a hneď čo som to dopovedala vyhlásil že asi ani on nejde.V škole ma iba ponižuje! Myslí že sú z neho všetci v piči ....každému len ubližuje, nevie čo si môže dovoliť a pokade!
mna dnes nasralo ze som pochodila cely aupark aj avion a nekupila som si co potrebujem..je to banalita ale o tyzden idem prec a fakt si nemam co obut..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
ALe stahovat sa na dedinu...preco nie. Je to uplne iny zivot. Zit v dome a byte. Chcem by som zit v dome.
Tak som si na intraku navaril a pospal si. A teraz som tu a nechce sa mi absolutne nic robit. Som nejaky vyblity. A to je piatok!
---------------------------------------------
rano v skole ma vytaca, ako mozu byt niektori ludia taky jebnuti...
v autobuse ma vytacaju cholericky soferi...
doma ma vytaca brat, ktoremu prave zacala puberta...
doma ma vytaca matka, ked zo mna niekedy urobi uplneho kokota aj v problem, v ktorych vobec neviem o com sa toci...
v potravinach ma vytacaju protivne predavacky, ktore namiesto toho aby riesili pokladne, tak stoja, piju kavu a pozeraju na tu jednu otvorenu pokladnu, v ktorej je mrte ludi.a ak im nahodou povies, ze preco to tak dlho trva, tak su hned urazene, ze co mi je do toho, oni predsa pracuju cely den a na pauzu na kavu maju predsa pravo...
a to je len zlomok toho co ma v poslednej dobe vytaca, mam dojem ako by som mal kramy
som si toho vedomi
a ked hucia, ze ich mladsi musia pustit sediet, vsak lebo "naco sediet,ked mozeme stat"
alebo ked nastupia cigani...
ale vadia mi len ti, co smrdia ako zumpa
mňa dnes vytočili ľudia v našej triede...všétci sa smejú, flipuju,pretvarujú sa (no nie úplne všetci)ale predsa:ň
ideme po maturitáchdo Bulharska...teda idú...ja by som to nedokázala-mne je z ich povrchnému prístupu ku vzťahom na ....
ta tak...ále ide jar, teda už je tu ...tak sa usmievam aj ja na to flipujúce slniečko a vtáčikov , ktor´í si flipujú tiež
drzim palce...
ja by som sa na taky vylet tesil
ale mne to uz moze byt jedno,ja s nimi nikdy nikde nepojdem...
inac ja som v Lucenci bol len raz, je to dost divne mesto...
Dufam, ze aj ty ziskas raz V.I.P skupinu, s ktorou pojdes na ten vylet a neboj to bude podla tvojich predstav!
ta VIP skupina...
ja so svojich 36 spoluziakov nemozem 25 ani citit, 5 mi je ukradnutych, 3 su OK, a troch mam rad...
nasa trieda by si mohla zalozit fanklub tych "ktori nenavidia ižďa "...
ale ja ich mam tak v pici, pretoze im davam v riadnych davkach najavo, co si o nich myslim...
banda kokotov a pic to je, bohuzial...
ja nemam problem dat najavo co si myslim, a vacsinou dost vulgarne, co je casto na skodu...
ja mam niekedy dojem, ze som asi cudny, pretoze mi takto liezla na nervy aj vacsina ludi na zakladke (ale to som bol este dieta a bolo to skor v zmysle "on mi berie moju formicku")...
ale tychto fakt nenavidim, nemozem ich ani citit...
a niektori su aj taky riadne skurveni karieristi (co je dost zle, kedze vacsinou vyberaju ludi na skolske akcie a praxe, ktore potrebujem, aby som mal lepsi priemer, vyberaju prave oni...) a su schopni urobit cokolvek, aby ta zdiskerditovali.
A inak co sa mna tyka, mam rada, ked viem , na com u druheho som, naco sa budeme na nieco hrat?? usmievat sa a za chrbtom sa okydavat..
vlastne som chcela vedieť, či budú ľudia schopní písať po prečítaní jeho príbehu svoje Banality...alebo budú uvažovať...nie nad svojími banalitami ale nad nešťastím iných...
No Sona.... Hehe, ta je inak niekedy riadne svihnuta...teda ak vravis o Misi
Bol som v jednu Aprilovu stredu s dvoma spoluziackami na prijmackach na jednej sukromnej skole, zatial co ostatni z triedy maly "vychovny" koncert,kde karaokovali nejaky spevaci Green Day a podobne.Neskor, v Piatok,ked sme mali hudobnu,ti, co neboli vtedy na vychovnom koncerte isli automaticky odpovedat a vsetci dostali patku (vratane mna).Ale ti ,co boli na """"""vychovnom"""" koncerte,dostali len tak jednodku.No nenasralo by Vas to?
(PS, predtym nas nikdy z hudobnej neskusala)
Mail : viktor.freso@stv.sk
Naši chcú ísť do Štúrova.Triedna nás profesionálne podrazila keď nám natlačila do hláv že tam ísť musíme lebo to máme v školskej osnove.My sme sa dozvedeli od 1 profky - učí nás dejepis že na koncoročný ísť môžeme ale povinný?!" nie "!Keby som tie peniaze čo som dala za výlet vydrela ja povedala by som jej že si ich môže nechať ja ajtak nepôjdem.Večer to bude .....diska, čo keby bola u nás niekde v meste iba tedy by som brala ale tam kde neviem čo za ľud tam chodí,samý chlast,drogy,nevieš kto na teba v tom veľkom dave číha ....to nemusím! No a keď som povedala kamoške že nepôjdem upočul to spolužiak otravný jak rakovina a hneď čo som to dopovedala vyhlásil že asi ani on nejde.V škole ma iba ponižuje! Myslí že sú z neho všetci v piči ....každému len ubližuje, nevie čo si môže dovoliť a pokade!
Ja som s tebou niekedy cestovala?
WTF, ako môžete vidieť, že píšem do najstarších tém ?!
Aha máš ma v priateľoch .. Pšt, skúšam si urobiť vlastný FAKE obrázok
Viem, že to nie je tá istá ^^ Ten strom je imosk