takze otazka je jednoducha..
posmykol sa uz niekto niekedy na bananovej supke? tak ze bol nasledny pád?
alebo videl niekto niekoho ako sa smykol na bananovej supke?
pretoze, su toho plne komixy, ci filmy, ale v skutocnosti s tym osobn
my sme raz bezali dolu po ceste a z haluze som hodila supku pred kamosku,ale iba trosku jej strhlo nohu,vraj to nie je az take smyklave ako to vsade je
my sme to raz nastrazili na intraku a potom ako sa vyse pol hodinu ani jeden clovek na tom nesmykol tak sme to vzdali (vsetky pozorovane subjektu danu supku obisli a divali sa na nas ako na kretenov.. ale tak no.. bolo to v zaujme vedeckeho badania)
moj otec sa posmykol raz v robote ... mi vravel, ze jedol banan a hodil ho na zem potom a vracal sa a na tej supke sa posmykol, no neviem ci spadol to mi uz nespominal. Ale ktovie ci to bola pravda
Bingo Videla som
V satni som sa prezliekala, teda, pri satnovej skrinke som stala a jedna holka z tercie ci z kade s kamoskou isla cez chodbu, na ktorej bola rozcapena supka na zemi... A sa smiali alebo co, si nevsimla a celkom slusny smyk dostala Nenatiahla sa na zemi ale daleko k tomu nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj tak sa najlepsie smyka na zvratkoch xD
V satni som sa prezliekala, teda, pri satnovej skrinke som stala a jedna holka z tercie ci z kade s kamoskou isla cez chodbu, na ktorej bola rozcapena supka na zemi... A sa smiali alebo co, si nevsimla a celkom slusny smyk dostala Nenatiahla sa na zemi ale daleko k tomu nemala