Neprechovávam sympatie k ani jednej z nich, ale keď som si pozrela superstar a videla/počula som tam Tinu, skoro som sa dogrcala. Bolo to podľa mňa vážne zlé. Takže v tomto radšej Adelu
@madnesshouse na jej slovách nič, ale na tom spôsobe, akým to podávala. Akoby sa to všetko učila doma naspamäť. Takisto aj Adela mala roky predtým určite napísané, čo treba povedať, ale ona to podávala takým nesileným a nenúteným spôsobom, aspoň mne sa tak zdalo.
myslím, že Adela ja v súčastnosti najlepšia slovenská moderátorka, netvrdím, že Tine to na SuperStar nešlo, ale vedľa Mareša bola strašne nevýrazná, on ju k slovu nepustil a ona si ho asi bála vybojovať
mne sa viac pači Tina ...lebo je prirodzenejšia , milšia ..nesnaži sa mlieť za každú cenu len aby bola zaujimavá ...čím su typicky jak adela tak aj mareš ...a tina aj lepšie vyzerá ..nie jak ten vyziabnutý vešiak na šaty ....
No s Leošom určite Tina, lebo sa mi zdalo, že s Adelou sa on snažil neustále súperiť, bol nepríjemný a celé to potom vyzeralo neprirodzene. S Tinou akoby sa upokojil a prestal mi tak vadiť... Aj keď viem, že otázka bola postavená asi trochu inak
adelu nemusím, ale aspoň má zmysel pre humor. tina je hrozná moderátorka rovnako ako leoš a ich tohtoročné spoločné moderovanie superstar bol kolo za kolom jeden velký fail
Tina sa mi viac pozdáva. Je inteligentnejsia. Adela zial v tej vlastnej šou podporuje neslusne vyjadrenia svojich kolegov, nema to tam uroven, v superstar bola este celkom dobrá, rozumná, ale Tina je otvorenejsia, priateľskejsia podla môjho usudku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tina pre mna nie je moderatorka, len spevacka a aj to priemerna.
» hd-video.sk/?YA3gDu0viEw...
Takze davam hlas pre adelu