Podlamna jeden z najlepšich filmov/serialov z ww2 videli ste to niekdo čo nan hovoríte? Kdo sa aspon trosku zaujima o ww2 a eštenevidel tento film...tak neni očom proste musíš ho vidieť » www.csfd.cz/film/70341-band... som ho vid
úžasná vec, jednoznačne najlepšie stvárnenie 2. svetovej vojny čo sa objavilo na televíznych obrazovkách... do konca života budem mať v pamäti scénu z operácie Market Garden, keď dvaja Amíci prídu k holandskej pivnici z ktorej vyjde chlapík so synom, ktorý v živote nemal čokoládu... ak niekomu vtedy neprejde hlavou niečo v štýle "vojna je kurva", tak už mu fakt nič nepomôže
no ved od dvojice Hanks-Spielberg sa ani nic zle cakat neda.....tento serial patri k tomu najlepsiemu co bolo doteraz o druhej svetovej vojne natocene....aspon podla mojho skromneho nazoru
@5 ved czfd hodnotenie hovory zavsetko @6 chystám sa ked budem vetší navstivit curahee ten tabor kde cvičily počul som že davaju 48hodinovi vyscvik za nejake love okolo 3 litre euro samozrejme
eech..moja srdcovka ..bratranec mi kupil v anglicku tu zberatelsku ediciu kde mam dvd so vsetkymi castami + asi 2 dalsie dvd s bonusmi,komentarmi od rezisera atd ..
Je to moj najlepsi serial ktory kedy bol natoceny!
inac tu uz bola diskusia na tuto temu....
mam vsetky 5 dvd v cz dabingu a sieste bonusove v anglictine, je to super seria!
vsetky casti su najlepsie, zvlast 3.(carentan) a 6.(bastogne) ale aj prva (currahee)!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@6 chystám sa ked budem vetší navstivit curahee ten tabor kde cvičily počul som že davaju 48hodinovi vyscvik za nejake love okolo 3 litre euro samozrejme
Inak moja oblubena postava - doctor roe
Je to ako seriálový Vojak Ryan, veľmi presvedčivo a hlavne realisticky spravené. A síce, že vojna nieje super hra na hrdinov.
inac tu uz bola diskusia na tuto temu....
mam vsetky 5 dvd v cz dabingu a sieste bonusove v anglictine, je to super seria!
vsetky casti su najlepsie, zvlast 3.(carentan) a 6.(bastogne) ale aj prva (currahee)!
stahoval som cele DVD disky v CZ dabingu z fora...
a kupovat by som iste nekupoval ved kolko to stoji a co som banka!
da sa aj v avi suboroch alebo divx ale ja radsej KOMPLET DVD!!!