čaweskyy..Čo si myslíte o namyslených babách ktoré sa chcú podobať barbie..majú cca 46 kg sto krát nafarbené vlasy premalovaný ksicht a vždy musia klopkať..páčia sa wám takéto holky chalani???a čo vy baby túžite tak v kútiku duše vypadať??
tiez rada klopkam, malujem sa a farbim si vlasy..nemam sice 46 kilov mam 53 ale tvoj opis s ami nezda ako nejaka barbie. moze to byt pokojne normalna baba ktora je dost chuda dokonca taku poznam este je aj blondina.farbi si vlasy, maluje sa ako dne suz skoro kazda, nosi opetky a chuda j ebo ma nejaku chorobu a co?
Jak tak sledujem okolie, tak povacsine "pipky" (asi zijem v skazenom okoli Minule sa jedneho chalana pytali holky, preco sa dal dokopy s jednou holkou, ved je to ku*va... a on povedal ze prave pre to... cize...
no myslim si o nich ze chcu sa chalanom pacit, chcu byt proste atraktivne, a to mam rad ked sa baba snazi byt atraktivna, stara sa o vonkajsok (ale horsie je ked to prehanaju maju sklon k anoretickam a podobne... )
a to klopkanie to je proste take ze evidentne chcu aby boli vsimnute, ale to je pre nich vlastne len lepsie viac muzov si ich vsimne-vacsia prilezitost viacej muzov spoznat-lepsia sanca najst potencionalneho partnera
a je to lepsie aj pre nas vlastne lebo na seba ukazje mozeme ju spoznat a usuduit ci aj nam je lepsia
je podla man vzdy lepsie poznat ludi druheho pohlavia co najviac, a aj na seba ukazovat doslova, tym lepsia sanca ze najdeme niekoho s kym si budeme lepsie rozumiet
páni, topánky sa nevyrábajú s cieľom klopkať... ale keď raz proste majú podpätky, tak by ste museli levitovať, aby to nevydávalo žiadne zvuky
(ale viem, že keď som bola malá, strašne som chcela topánky, čo klopkajú konkrétne jedny čierne lakovky och môj bože... ešte že z niektorých vecí človek vyrastie
hmm este kedysi davno som chodievala v opatkoch suknickach a kosielke, ktora mala decentny vystrih... pri vyske 170cm som mala 59kg
haaa a ked som sa zohla po uuuuplne nahodou spadnute kluce - skoro kazdy chlap mi cumel na nohy , al. do vystrihu (nikam inam sukna bola dlha/kratka tak akurat
hold krasne nohy v opatkoch a vobec zena vo vysokych topankach chodi inak a aj inak vyzera
fcul najradsej hodim na nohy zaby, alebo pohorky - ono zaujat sa da aj inak ako obalom a omietkou na gezichte
@14 lebo vysoký podpätok vytvára dojem dlhých nôh a dlhé nohy pridávajú (hlavne v očiach mužov) na príťažlivosti chceš povedať, že sa ti na žene nepáčia dlhé nohy? nie, nehovor, možno je to z veľkej časti o podvedomí
a okrem toho, mám jedny úplne nízke topánky, ktoré klopkajú nie je to ani tak o výške, ako o tom kúsku tvrdej umelej hmoty, ktorý je dole nalepený, aby sa nezodrala podrážka
A k prvej vete - (ak to nie je tvoj prípad vopred sa ospravedlňujem ) - Nadávať na chlapov, že sú povrchní a zároveň sa ich povrchnosti prispôsobovať sa mi ozaj nezdá zrovna rozumné ...
Áno, dlhé nohy sa mi páčia ... Ale podpätky ich po prvé predlžujú len opticky .. a po druhé je to podľa mňa príliš malá výhoda oproti nevýhodám, napr. tomu nepohodliu ...
@23 ale aj napriek všetkým kydom o tom, že na vzhľade nezáleží - každý (KAŽDÝ) si všimne najskôr ten. Okrem slepých samozrejme... ale vidíš, práve som na to došla vysoké topánky klopkajú preto, aby aj slepec vedel, že okolo neho prešla žena s (opticky) dlhými nohami
a nie je to o prispôsobovaní sa. teda áno, je. o prispôsobovaní sa módnym trendom. ktoré nám tlačia do hlavy tak intenzívne, že nakoniec sami uveríme tomu, že tá myšlienka vlastne vznikla v našej hlave a že sa nám to vlastne páči.
a pokiaľ ide o mňa, páčia sa mi dlhé nohy vo vysokých podpätkoch. z estetického hľadiska. a nosila by som ich, keby som bola nižšia... teda občas si také obujem, ale nerada sa na ľudí pozerám z hora....
A čo má nejaký chalan riešiť ako sa obliekam, ako vyzerám, či sa maľujem... väčšine chalanov, ktorých poznám je to fakt jedno... ja nevyzerám ako Barbina, neobliekam sa tak, a maľujem sa asi 1x do týždňa... keď si dám topánky, ktoré klopkajú(mám jedny), tak sa cítim, akoby som mala miesto nosa chobot...
nebude to tym ze podpatky opticky zostihluju nohy???mozno nie su take dokonale ale musi tak vyzerat...a tym make-upom to iste..mozno chcu zakryt nedostatky pleti inak asi ste to uz pisali ale sa mi to nechce citat tak sorac
ech... take typy... ved to nemusi mat 46 kilo... kludne to moze byt solariova 40tnicka... a je to nechutne.... akurat tak na naucny chodnik okolo bytu...
Neide o to. Poznam holky, co su chude, maluju sa, nosia topanky s podpatkami a su v pohode. No su aj holky, ktore su chude. maluju sa a nosia podpatky a su tupe.
Neide o to, aky ma holka styl, moze sa obliekat aj ako pani ucitelka a ked je raz tupa, tak tupou aj ostane.
Vzdy ide len o to, ci to ta baba robi koli tomu ze sa chce niekam zaradit, alebo nepozna iny sposob ako prilakat pozornost, alebo ci tak vyzera normalne a rada zvyrazni svoje prednosti.
To s tými 46 kg je dosť odveci, ale viem aký typ slečien myslíš i keď podľa toho popisu by sa mohlo jednať o úplne normálnu slečnu, čiže nabudúce sa vyjadri trochu jasnejšie. A hlavne by som nehádzala do jedného vreca ako je v dnešnej dobe veľkým zvykom, lebo si myslím, že aj takto vyzerajúce baby môžu byť v pohode. Ono to neni len o vzhľade si myslím...
A či v kútiku duše túžim tak vyzerať? Tak to určite nie
viem ze sa to asi zda chlapom atraktivne,ale ja kvoli tomu nechcem mat krivicu,alebo posunute platnicky,vyboceny palec...alebo co este vsetko.natolko si vazim sama seba...Takze sice ale 2 krasne pary takychto topanok vlastnim,ale tak raz do roka stacii
Ach...boze ja mam 45kilo...no a????? vlasy si nefarbiim,malujem sa tak ze korektorkaa labello noo a mam 170cm....vobec neposobim hluupo..no a imponuje mi ked i niekto povie ze som pekna a chuda...a komu nie??????
mysliim ze tym ze kydaate na peknee baby sa snazite len zakryt svoje komplexy..sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Farbenie vlasov chápem pri šedinách a pod. kravinách. neviem na čo si ich farbia baby s peknými vlasmi, len čo si ich doničia ...
a to klopkanie to je proste take ze evidentne chcu aby boli vsimnute, ale to je pre nich vlastne len lepsie viac muzov si ich vsimne-vacsia prilezitost viacej muzov spoznat-lepsia sanca najst potencionalneho partnera
a je to lepsie aj pre nas vlastne lebo na seba ukazje mozeme ju spoznat a usuduit ci aj nam je lepsia
je podla man vzdy lepsie poznat ludi druheho pohlavia co najviac, a aj na seba ukazovat doslova, tym lepsia sanca ze najdeme niekoho s kym si budeme lepsie rozumiet
(ale viem, že keď som bola malá, strašne som chcela topánky, čo klopkajú konkrétne jedny čierne lakovky och môj bože... ešte že z niektorých vecí človek vyrastie
A na čo tam kua sú tie dlhé špatné podpätky?
Aby vás nohy boleli?
Alebo sa im to paci a chcu byt atraktivne.
Hej, je neskonale atraktívne vyžarovať mužom signál: "Mám u prdele svoje nohy a zdravie vôbec"
No to je teprv atraktívne
Tak krasne nohy su z toho
haaa a ked som sa zohla po uuuuplne nahodou spadnute kluce - skoro kazdy chlap mi cumel na nohy , al. do vystrihu (nikam inam sukna bola dlha/kratka tak akurat
hold krasne nohy v opatkoch a vobec zena vo vysokych topankach chodi inak a aj inak vyzera
fcul najradsej hodim na nohy zaby, alebo pohorky - ono zaujat sa da aj inak ako obalom a omietkou na gezichte
a okrem toho, mám jedny úplne nízke topánky, ktoré klopkajú nie je to ani tak o výške, ako o tom kúsku tvrdej umelej hmoty, ktorý je dole nalepený, aby sa nezodrala podrážka
No ak klopkajú nízke tak mi vadí len to klopkanie
A k prvej vete - (ak to nie je tvoj prípad vopred sa ospravedlňujem ) - Nadávať na chlapov, že sú povrchní a zároveň sa ich povrchnosti prispôsobovať sa mi ozaj nezdá zrovna rozumné ...
Áno, dlhé nohy sa mi páčia ... Ale podpätky ich po prvé predlžujú len opticky .. a po druhé je to podľa mňa príliš malá výhoda oproti nevýhodám, napr. tomu nepohodliu ...
a nie je to o prispôsobovaní sa. teda áno, je. o prispôsobovaní sa módnym trendom. ktoré nám tlačia do hlavy tak intenzívne, že nakoniec sami uveríme tomu, že tá myšlienka vlastne vznikla v našej hlave a že sa nám to vlastne páči.
a pokiaľ ide o mňa, páčia sa mi dlhé nohy vo vysokých podpätkoch. z estetického hľadiska. a nosila by som ich, keby som bola nižšia... teda občas si také obujem, ale nerada sa na ľudí pozerám z hora....
Ja som nikdy nehovoril, že na vzľade nezáleží ...
Ale nebudem sa mučiť kvôli tomu, aby som ostatných opticky klamal predsa ...
To už tie vypchávky pod blúzkou (čo inak považujem za príkladnú úbohosť ) aspoň človeku neškodia ...
Nie, chrbtové vypchávky
A len tak mimochodom to so slepcami je super
Neide o to, aky ma holka styl, moze sa obliekat aj ako pani ucitelka a ked je raz tupa, tak tupou aj ostane.
Solárium je skoro taký úžasný vynález ako cigarety
Platiť si za ničenie kože
Ale ide aj o to, že už ten "štýl" samotný je v mnohých veciach nerozumný
a inac aj ja mam 45kg a nejsom barbie..ja sa podobam skor na kena
A či v kútiku duše túžim tak vyzerať? Tak to určite nie
Vec verejna-chemicke dievca....
pred zrkadlom si masku vytvara..dnes musi byt dokonala..a uz si kraca ,nase chemicke dievca.. atd
ale je ich vsade vela..
mysliim ze tym ze kydaate na peknee baby sa snazite len zakryt svoje komplexy..sorry