@Ivanka bardejov je takaa diera na Slovensku,ze sa ti ani necudujem preco newies kde je.... ale nie ...thak si pozri vecer spraavy a budes vedet bol tu prezident,thak snaad ho nejako zviditelnii
to v spravach hadam ani nebude, stary chuj je kazdy den minimalne na 2 akiach, kde sa pije pivo, zeru parky, hra futbal, vari gulas alebo jazdi na autach.
@13 Hej, nasadnem na najblizsi vlak a zajtra som tam Prisiel by som ale je to celkom daleko, takze by sa mi jaksi nechcelo, nvyse nikto u koho by som predpal, lebo jaksi by som musel ist par hodin vlakom a 2x za den sa mi to nechce absolvovat. Ale kolotoce mam rad...
ja zalozil diskusiu o Tuning zraze v SK a nikto nepisal a tu neaky jarmok co je skoro v kazdom meste aa ...hovno ....dost daleko to mam ale isiel by som ...len treba dofukat pneu na tej mojej kolobezke z pedalami ....
@20 prave som to skontroloval nikto ....a pritom tam bolo vyse 6000 ludi ...tey tych co si kupili vstupenku ale bolo tam nespocetne mnoztvo ludi na čierno ... co mi v tom brani ...cely Bike davat do kopy zeby bol schopny na cestu ja znim robim len zjazdy a tam je vsetko na mäkko nastavene a to mi treba tak 1 hodinu roboty ....a potom ked pridem ta druhu zeby som to dal nazad ...taze kaslat na to aj tu bude daco take zajtra
@22 Svidník neaky Rock fest alebo co ...ale aj tak nemam ist skym do BJ poznam tam len jednu babu ale ta ide urcite z niekym inym takze samemu sa mi tam nechce neako
@24 ja by aj isiel ale co pridem tam a budem sa nudit hehe nic viac stiahnem par litrov kofoly najem sa ta aj mozem ist domov ked mi dajaky farahun neslohne bike to by som bol kvalitne nasrany ...
@36 jj P na tom..myslim ze sa to vola calypsa alebo nejak tak, bolo to pri tom bombastic (dufam ze dobre napisane a na evolution a ten je peckovy sla by som aj desat krat keby som mala tolko penazii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov