ja hram momentalne alternative acoustic, hram na elektroakusticku basu, vzor nemam, hram prstami aj trsatkom, podla toho aky zvuk z toho chcem dostat a slapovat neslapujem, lebo elektroakusticka basa na to nie je vhodna...
slap je haluz! moj kamarat je jazzovy gitarista, uci ho Duro Griglak a pri nom som zistila aky je slap tazky ale uzasny ja hram gitaru, ale vzdavam hold vsetkym dobrym basakom, bass mi je ako nastroj velmi sympaticka a kto vie kvalitne slapovat, sklanam sa este hlbsie ked uz spominate mena ja mam rada napr. Marcusa Millera, Jaca Pastoriusa, Patitucciho atd
normalne ze vau jak to tu citam taak basa je skvelyyy nastroj hoci som ju drzala v ruke tak dva krat (A) ale chcela by som vediet hrat no chciet je jedna vec, ze? :p najprv by bolo treba sa poriadne na gitare naucit, ani to neviem :p --inak, kto ste tu spominali Jura Griglaka.. skvely chlapik
@14 - to mi nemusis hovorit, ze su skvele ja mam s nim dobru skusenost, ked mi zreparoval gitaru, je to fajn chlap a ferovy...ale tak skoro tu basu mat nebudem, teraz som sa rozhodol, ze ked budem dostavat stipko, tak ho idem cele preflakat a uzivat si zivot uz nemam chut na nic setrit, poslednu dobu som mal dost investicii ja mam teraz dobru basu a dobry aparat, takze zatial spokojnost
Zdravim vsetkych basakov nepoznate v okoli KE nejakeho dobreho ucitela? Mam nejake tie zaklady a rad by som sa postupne posunul niekde dalej, hlavne ten slap o ktorom uz bola rec
Ja tiez hram uz nejaky cas na basgitare, nemam nijaku exluzivnu basu-mam JAZZbass by Fender , ale zatial mi to staci, lebo este nehram na takej profesionalnej urovni Teda, ta moja uroven je velmi diskutabilnaXD Ale co uz
Mame sice rozbehnuty jeden projekt, ale aj tak je to cele nejake zaspate
Sak uvidime, co sa z toho vyvrbi a ci sa vobec volakedy s kapelou aj na podium odlifrujeme
hmm,co to tu citam ja mam doma basgitaru teraz,ale len pozicanu...tak uvidim,co som zo seba schopna dostat ale gitara a basgitara je fajn,ale mna viac berie klavir
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tak ja hram povacsine metal, hram prstami, obcas trsatkom.
A vzor Cliff Burton.
A viete slapovat?
Mame sice rozbehnuty jeden projekt, ale aj tak je to cele nejake zaspate
Sak uvidime, co sa z toho vyvrbi a ci sa vobec volakedy s kapelou aj na podium odlifrujeme
21. chces povedat ze mas pravu fenderu? alebo len ediciu kombinovanu fender s nejakou inou znackou ? ako napr pri gitarach squier by fender.. ?