Už hrám iba na gitare, ale kedysi som hrával a mal som Harley-Benton-ku Precission - lacná basa ale spolahlivá, vypracovaním tiež celkom fajn ale samozrejme že na Fenderku ani Squierku nemá...
bajduej Precissiona od Fenderu by som bral. ale s kamarátom sme kúpili Cortu, ľahkú, sustain perfektný, tone tiež krásny guľatý a fakt poriadné basy má... koľko stála? 220 euri fungláč nová, nemala chybu! Jasne, nebol to fender, alebo Musicman, no na koncertíky a do skúšobne bohate stačí... mástrovať by som s tím nemástroval
kazdy ma len fender nikto nic ine nepozna podla mna lebo je to najzamejsia znacka proste rovno mohla byt anketa "najlepsia znacka bassy " a dat tri moznosti a jednu z nich fender a bolo by len fender 100% tod vso
@freedomko bás poznám plnú prdel, teda respektíve basy vyrába pomaly každý gitarvý výrobca Cort, Ibanez, Fender, Yamaha, Musicman (Sterling), ESP, Peavey, Schechter... ale kedže fender je xkrát preverená značka, tak Precission od nich by som určite bral Ale radšej Musicmana
ja na harley benton a spokojny nie som....ale ma mi dojst prave nove combo warwick blue cab 30 tak sa tesim =D a novu basu by som chcel esp B-50 (54) alebo B-55
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Cort Action 4 - spokojnosť maximálna, za tú cenu sa lepšie ani nedalo kúpiť
@Darkkizz plánuješ nejakú kúpiť ?
btw bassu nemam nechcem nepotrebujem staci akustika
dobre basy na metal a vobec nie su drahe