nebolo to zlé ale čakala som viac, lex mi absolútne nesedel a lois by som zabila už v man of steel. Affleck bol prekvapivo celkom fajn, jeremy irons a gal gadot boli skvelí
prvá hodina filmu zbytočná, predstavovali tam všetkých ako keby nikto nevedel kto sú... Jesse Eisenberg hral Luthora parádne !!! totálne išiel z jeho psycho povahy strach... Ben Affleck prekvapivo skvele sa hodil na Batmana nebol to až taký prepadák, len keby bolo viac akcie...
Komiksový fanúšik niesom ale prišlo mi to fajn. Tak 8/10, dobrý film.
Páčili sa mi Batmanove bojové scény, rýchle a čisté. Nemám rád keď v nejakom filme hlavný hrdina "prehráva" v polovici zápasu a potom zrazu vyhrá, a v Batman VS superman toho bolo minimum.
Ja nie som fanúšik, ani som to nevidela, tak ma prosím nezabite za otázku, ale naozaj ma to zaujíma. Prečo vlastne ten batman a superman spolu bojujú? Obidvaja sú predsa tí dobrí, čo ľuďom pomáhajú. Či ide len o to si dokázať, kto je "suprovejší" superhrdina?
Súhlasím s tým úvodom...že to je zbytočnosť, ešte sa mi trochu nepozdával Lex, ako herecký výkon super, ale strašne mi to pripadalo tak, že sa chce podobať na Jokera. Ale inak pohodičke film.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Páčili sa mi Batmanove bojové scény, rýchle a čisté. Nemám rád keď v nejakom filme hlavný hrdina "prehráva" v polovici zápasu a potom zrazu vyhrá, a v Batman VS superman toho bolo minimum.
Odpoveď na tuto otázku ti dá film Man of Steel.